VvE partner

Betrouwbaar beheer voor Verenigingen van Eigenaren

Meer informatie

Alhra Kozijnen B.V.

Alhra Kozijnen levert en plaatst aluminium- en kunststof kozijnen aan zowel particulieren als bedrijven. Alhra Kozijnen biedt actief projectbegeleiding aan en plaatst tevens vliesgevels en gevelbekleding.

Meer informatie

VvE Metea

VvE Metea is uw partner op het gebied van beheer van verenigingen van eigenaars (VvE’s) in Nederland. VvE Metea heeft alle specialisme met betrekking tot VvE beheer in huis.

Meer informatie

Twinq VvE Software

Twinq levert gespecialiseerde software aan beheerders van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) via het internet.

Meer informatie

SW Bouwadvies & Vastgoedbeheer

10 Jaar zijn wij aanbieder voor het complete beheer van uw Vereniging van Eigenaren (Deeldiensten zijn ook mogelijk!). het opstellen van een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB) is tevens een veel gevraagde dienstverlening die wij bieden. Bekijk onze website voor meer informatie.

Meer informatie

VanBladel Vastgoedadvies

MJOP's voor VvE's op maat gemaakt en voor de laagste prijs!!!

Meer informatie

Vivere VvE Beheer

Vivere VvE Beheer: persoonlijk, betrokken en dichtbij. Dé VvE beheerder voor de regio Rivierenland en Drechtstreden. Gecertificeerde beheerder!

Meer informatie

Centiss VVE Beheer

Centiss is uw partner voor deskundig en betrokken VvE Beheer. Onafhankelijk, professioneel met oog voor detail.

Meer informatie

Lodige Industries

Specialist in lifttechniek en liftonderhoud

Meer informatie

Eurlicon

Dé adviseur voor liften, roltrappen en gevelonderhoudsinstallaties.

Meer informatie

Fuse Mediation

Fuse Mediation helpt u/uw VvE verder bij een conflictsituatie in de VvE. Fuse Mediation gaat samen met u op zoek naar échte oplossingen voor conflicten in uw VvE.

Meer informatie

AMS Advocaten

Advocatenkantoor gespecialiseerd in VvE vraagstukken en procedures.

Meer informatie

Riool Reinigings Service (RRS)

Riool All-in onderhoudscontract

Meer informatie

Alhra Services B.V.

Alhra Services voert reparatie en onderhoud uit aan ramen, deuren, kozijnen en schuifpuien. Alhra Services heeft tevens jarenlange ervaring in 'groot service werk'. Alhra Services is in te huren voor montage-capaciteit, projectbegeleiding of vastgoed onderhoud.

Meer informatie

VvE Beheer Amsterdam

Een professionele VvE-beheerder. Binnen de branche één van de grotere organisaties in Nederland. Brede dienstverlening.

Meer informatie

Kewodak de Dakmakers

Dakonderhoud of renovatie van uw daken? Benieuwd wat De dakmakers van Kewodak voor u kunnen betekenen?

Meer informatie

Péron Liftadvies

PÉRON Liftadvies helpt lifteigenaren baas worden en blijven over eigen portemonnee!

Meer informatie

JVL Administratie VvE Beheer

Het VvE beheerkantoor van de regio Kennemerland

Meer informatie

Alhra Glas B.V.

Alhra Glas levert en plaatst vrijwel alle soorten glas. Waaronder veiligheidsglas, isolatieglas en enkel glas. Naast glasplaten plaatst Alhra ook glazen wanden, ventilatieroosters, windschermen, balustrades en andere glas producten. De ervaren project-afdeling is gespecialiseerd in renovatie.

Meer informatie

Spiderbuster Nederland BV

Spiderbuster Nederland BV, de expert bij spinnen overlast. Dan heb je een mooi pand, zit het onder het spinrag en de uitwerpselen. Dat is op zijn zachtst gezegd erg vervelend. Niet bepaald een visitekaartje. Spiderbuster zorgt ervoor dat dit tot het verleden hoort.

Meer informatie

Slipstop Benelux

Voorkom uitglijden op gladde vloeren! Nog dagelijks gebeuren er helaas veel ongevallen door het uitglijden op gladde vloeren. Denkt u bijvoorbeeld aan badkamers, galerijen, keukens of portieken. Problemen met gladheid zijn gelukkig goed op te lossen door een antislipbehandeling met SLIPSTOP.

Meer informatie

Intratone BV

Intratone is een merk van de Franse firma Cogelec, fabrikant van toegangscontrole- en intercomsystemen. In 2005 werd Intratone voor het eerst gepresenteerd en in 2006 volgde de eerste intercom voor de collectieve huisvestingsmarkt die met een mobiele telefoon beheerd kon worden. Intratone staat voor innovatieve technologie en gebruiksgemak.

Meer informatie

Partners en VvE-Beheer

U en wij hebben hetzelfde doel: professioneel en praktisch beheer van uw VvE.

Meer informatie

FH Taxaties

Een huis, een bedrijfspand, de inventaris van een bedrijf: het zijn grote bezittingen die u of uw cliënt graag wil beschermen. Onder andere met een verzekering. Goed verzekeren begint met een nauwkeurige verzekeringstaxatie door FH Taxaties. Het voordeel van een vaste taxatie sommen wij voor u op: • Nooit onder- of oververzekerd • Geen discussie over het uit te keren bedrag • Zekerheid dat de premie die u betaalt reëel is Het goed verzekeren van een huis, bedrijfspand of de inventaris van een bedrijf: het kan alleen met een deskundige taxatie. Want dat zorgt ervoor, dat er bij u of uw cliënt bij onverhoopte schade aan een gebouw of aan inventaris, er geen discussie ontstaat over de waarde ervan voordat die schade is ontstaan. Met een taxatierapport volgens Artikel 7:960 BW, garandeert FH Taxaties een objectieve en betrouwbare waardering van uw bezit. Voor een vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur op telefoonnummer: 085-0600319 of per mail: info@fh-taxaties.nl.

Meer informatie

DLR Adviesgroep BV

Uw adviseur in liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties én deuren.

Meer informatie

geWOON Vastgoedbeheer

geWOON Vastgoedbeheer is een professionele, persoonlijke VVE-beheerder, vertegenwoordigd met 5 kantoren in de provincie Limburg. Wij zorgen ervoor dat de financiële, administratieve en technische zaken op orde zijn en helpen u uw VVE gezond te blijven of dat te worden!

Meer informatie

Ten Brinke Advies

Ten Brinke, Advies in Vastgoedonderhoud. Uw partner voor het opstellen van onderhoudsplannen / MJOP's (bouwkundig én installatie technisch) voor vastgoedobjecten in heel NL. Daarnaast begeleiden wij opdrachtgevers bij onderhoudsprojecten en adviseren op gebied van diverse energievraagstukken.

Meer informatie

GateBeheer

GateBeheer is de professionele software oplossing voor uw VvE-Beheer werkzaamheden. Het geeft u en uw collega’s de hulpmiddelen die nodig zijn om alle werkzaamheden voor uw klanten op elkaar af te stemmen en te beheren.

Meer informatie

IntercomDirect B.V.

IntercomDirect houdt zich bezig met de installatie, reparatie en vervanging van intercomsystemen. Door een onderscheid te maken in analoge en digitale intercomsystemen kunnen wij onze klanten in elke situatie een intercomsysteem aanbieden. Onze intercomsystemen zijn eenvoudig uit te breiden.

Meer informatie

Bantu VvE Software

Bantu VvE software is de oplossing voor het zelf beheren van uw VvE. De software is geschikt voor elke VvE, groot of klein. Van boekhouden tot mailing, het is allemaal mogelijk met onze eenvoudige applicatie. Daarnaast is alles volledig online wat het voor alle partijen extra makkelijk maakt!

Meer informatie

REBO VvE Management

REBO VVE Management is de specialist, die uw Vereniging van Eigenaren zorgen uit handen neemt en oplossingen biedt voor administratie, techniek en bestuur.

Meer informatie