VanBladel Vastgoedadvies

MJOP's voor VvE's op maat gemaakt en voor de laagste prijs!!!

Meer informatie

Riool Reinigings Service (RRS)

Riool All-in onderhoudscontract

Meer informatie

SW Bouwadvies & Vastgoedbeheer

Ruim 13 Jaar zijn wij aanbieder voor het beheer van uw Vereniging van Eigenaren. Of het nu gaat om het complete beheer of deeldiensten, tenslotte is niet één vereniging en één pand hetzelfde.

Meer informatie

Twinq VvE Software

Twinq levert gespecialiseerde software aan beheerders van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) via het internet.

Meer informatie

Fuse Mediation

Fuse Mediation adviseert en bemiddelt bij VvE-conflicten zodat men prettig kan wonen in de flat en effectief kan samenwerken in de VvE. Wanneer er onenigheid is in de VvE dan zijn er meerdere manieren op tot een oplossing te komen. Fuse Mediation helpt door advies en bemiddeling/mediation.

Meer informatie

VvE partner

Betrouwbaar beheer voor Verenigingen van Eigenaren

Meer informatie

Intratone BV

Intratone is een merk van de Franse firma Cogelec, fabrikant van toegangscontrole- en intercomsystemen. In 2005 werd Intratone voor het eerst gepresenteerd en in 2006 volgde de eerste intercom voor de collectieve huisvestingsmarkt die met een mobiele telefoon beheerd kon worden. Intratone staat voor innovatieve technologie en gebruiksgemak.

Meer informatie

JVL Administratie VvE Beheer

Het VvE beheerkantoor van de regio Kennemerland

Meer informatie

VvE Beheer Amstel-Meerlanden

Wij kunnen u maatwerk leveren!

Meer informatie

Kewodak de Dakmakers

Dakonderhoud of renovatie van uw daken? Benieuwd wat De dakmakers van Kewodak voor u kunnen betekenen?

Meer informatie

VvE Laadloket

VVE Laadloket adviseert VvE's met en toekomstbestendig laadplan een begeleidt VvE's bij de realisatie van laadoplossingen. Een oplaadpuntenadvies van VVE Laadloket is subsidieproof.

Meer informatie

VvE Metea

VvE Metea is uw partner op het gebied van beheer van verenigingen van eigenaars (VvE’s) in Nederland. VvE Metea heeft alle specialisme met betrekking tot VvE beheer in huis.

Meer informatie

VvE Beheer Amsterdam

Een professionele VvE-beheerder. Binnen de branche één van de grotere organisaties in Nederland. Brede dienstverlening.

Meer informatie

Mijn Dak Schoon staat voor kwaliteit en is een snelgroeiend bedrijf in Nederland. Door onze transparante aanpak, scherpe tarieven en professionele service ervaart u een volledige service. Onze monteurs komen bij u langs in goed uitgeruste bussen met professioneel gereedschap, apparatuur en materialen zodat wij u altijd snel kunnen helpen bij het reinigen van uw dakgoten, zonnepanelen en ventilatiekanalen. Mijn Dak Schoon neemt ook de zorg in handen voor zakelijke klanten bij het onderhouden en reinigen van zonnepanelen, dakgoten, regenpijpen en ventilatiekanalen. Het maakt niet uit of u het pand huurt of dat u de eigenaar bent, immers is het onderhoud iets wat vaak vergeten wordt. Wanneer u niet voor verrassingen met betrekking tot dakgoot lekkage wilt komen te staan, geen concessies wilt doen aan het rendement uit uw zonnepanelen en u de gezondheid van uw werknemers, klanten, relaties en leerlingen hoog in het vaandel heeft staan, dan is Mijn Dak Schoon uw ideale partner.

Meer informatie

Centiss VVE Beheer

Centiss is uw partner voor deskundig en betrokken VvE Beheer. Onafhankelijk, professioneel met oog voor detail.

Meer informatie

Vivere VvE Beheer

Vivere VvE Beheer: persoonlijk, betrokken en dichtbij. Dé VvE beheerder voor de regio Rivierenland en Drechtstreden. Gecertificeerde beheerder!

Meer informatie

Péron Liftadvies

PÉRON Liftadvies helpt lifteigenaren baas worden en blijven over eigen portemonnee!

Meer informatie

GateBeheer

GateBeheer is de professionele software oplossing voor uw VvE-Beheer werkzaamheden. Het geeft u en uw collega’s de hulpmiddelen die nodig zijn om alle werkzaamheden voor uw klanten op elkaar af te stemmen en te beheren.

Meer informatie

Partners en VvE-Beheer

U en wij hebben hetzelfde doel: professioneel en praktisch beheer van uw VvE.

Meer informatie

Rope Access Plus

Zijn er problemen met de bereikbaarheid van werkzaamheden bij jouw VvE? Of ben je een aannemer en kom je niet bij de moeilijk bereikbare locaties? Rope Access Plus is gespecialiseerd in veilig werken op hoogte. Met behulp van abseil– en touwtechnieken kunnen wij deze werkzaamheden verrichten.

Meer informatie

Bantu VvE Software

Bantu VvE software is de oplossing voor het zelf beheren van uw VvE. De software is geschikt voor elke VvE, groot of klein. Van boekhouden tot mailing, het is allemaal mogelijk met onze eenvoudige applicatie. Daarnaast is alles volledig online wat het voor alle partijen extra makkelijk maakt!

Meer informatie

B&S Totaalonderhoud B.V.

B&S Totaalonderhoud b.v. biedt u een breed aantal diensten aan van glasbewassing, gevelonderhoud en gevelreiniging. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in onderhoud van kantoorgebouwen en appartementen complexen.

Meer informatie

AMS Advocaten

Advocatenkantoor gespecialiseerd in VvE vraagstukken en procedures.

Meer informatie

FH Taxaties

FH Taxaties is gespecialiseerd in het uitvoeren van gebouwen en inventaris taxaties voor verzekeringen op basis van artikel 7:960 BW. Voor meer informatie kijk op www.fh-taxaties.nl of bel voor meer informatie op telefoonnummer: 085-0600319

Meer informatie

Slipstop Benelux

Voorkom uitglijden op gladde vloeren! Nog dagelijks gebeuren er helaas veel ongevallen door het uitglijden op gladde vloeren. Denkt u bijvoorbeeld aan badkamers, galerijen, keukens of portieken. Problemen met gladheid zijn gelukkig goed op te lossen door een antislipbehandeling met SLIPSTOP.

Meer informatie

RECO Lift Solutions B.V.

RECO Lift Solutions is al 20 jaar Europa's grootste liftverhuurder. Wij zorgen voor tijdelijke toegankelijkheid. Overal, altijd en voor iedereen. Want hoogteverschillen of barrières mogen niemand uitsluiten. Jong, oud, mindervalide of goed mobiel: iedereen moet mee kunnen doen in de samenleving.

Meer informatie

geWOON Vastgoedbeheer

geWOON Vastgoedbeheer is een professionele, persoonlijke VVE-beheerder, vertegenwoordigd met 5 kantoren in de provincie Limburg. Wij zorgen ervoor dat de financiële, administratieve en technische zaken op orde zijn en helpen u uw VVE gezond te blijven of dat te worden!

Meer informatie

Invisible Airco BV

We streven er naar dat iedereen het hele jaar door een beheersbaar binnenklimaat kan realiseren voor optimaal woongenot en beleving, zeker in de zomermaanden. Een duidelijke en transparante manier van werken zorgt voor de beste oplossing binnen elk project.

Meer informatie

REBO VvE Management

REBO VVE Management is de specialist, die uw Vereniging van Eigenaren zorgen uit handen neemt en oplossingen biedt voor administratie, techniek en bestuur.

Meer informatie

Paper Trading en Packaging | Liftbeschermingshoes

Liftbeschermingshoes levert Lifthoezen op maat ter bescherming van de liftcabines bij verhuisbewegingen. Afhankelijk van de cabinewanden is dat een traploos instelbaar aluminium frame en stoffen beschermhoezen op maat op stoffen beschermhoezen op maat voorzien van magneten. De laatste variant werkt uitsluitend wanneer de wanden magnetisch zijn en de eerste is altijd toepasbaar. Bij inmeting ( we komen altijd zelf de cabine inmeten) controleren we of de wanden wel of niet magnetisch zijn

Meer informatie

WMK Installatie

Wij kunnen u helpen uw huis betrouwbaar van warmte te voorzien met onze CV-ketels, uw zorgen wegnemen met onze all-in serviceabonnement en allerlei andere diensten verlenen. Dit doen wij allemaal voor de laagste prijs en de beste service in heel Nederland.

Meer informatie

DLR Adviesgroep BV

De specialist in advies en beheer van liften, roltrappen, gevelinstallaties, dakveiligheid en deuren.

Meer informatie

Ten Brinke Advies

Ten Brinke, Advies in Vastgoedonderhoud. Uw partner voor het opstellen van onderhoudsplannen / MJOP's (bouwkundig én installatie technisch) voor vastgoedobjecten in heel NL. Daarnaast begeleiden wij opdrachtgevers bij onderhoudsprojecten en adviseren op gebied van diverse energievraagstukken.

Meer informatie