Actief VvE Beheer

Zodat u zorgeloos kunt wonen

Actief VvE Beheer wanneer u op zoek bent naar een beheerder voor uw Vereniging van Eigenaren
Actief VvE Beheer is een beheerder die professioneel en klantgericht voor u werkt zodat u zorgeloos kunt wonen. Bij ons kunt u uw abonnement zelf bepalen en daarnaast eventueel uitbreiden met aanvullende diensten, op basis van onze ruime ervaring in beheer kunnen wij u adviseren op een groot aantal vlakken. Natuurlijk mag u daarnaast van ons verwachten dat wij werken met concurrerende prijzen.

Als bewoner en lid van een Vereniging van Eigenaren weet u misschien wel uit eigen ervaring dat het beheer van uw complex een tijdrovende klus is. Een lastige ook, zeker als het gaat om een appartementencomplex met veel eigenaren. Optimaal VvE Beheer is van groot belang voor uw woongenot, maar heeft zeker ook een positieve invloed op de waardeontwikkeling van uw appartement. Goed VvE beheer kost tijd en aandacht. Wij kunnen u in de volledige breedte adviseren en uw VvE beheren. Uw VvE verdient namelijk het beste.

Actief VvE Beheer voor al uw VvE-vraagstukken

Wij ondersteunen Vereniging van Eigenaren op de meest uiteenlopende gebieden. Om iedere Vereniging van Eigenaren van dienst te kunnen zijn hebben wij onze dienstverlening opgedeeld in 3 abonnementen:

Full Service Beheer voor de VvE die het volledige beheer uit wil besteden
Basis Beheer voor de VvE die alleen het Bestuurlijk en Dagelijks Financieel Beheer wil uitbesteden
Klein VvE Beheer voor VvE’s tot 12 appartementen hebben wij een abonnement met de belangrijkste diensten op Bestuurlijk en Dagelijks Financieel Beheer gebied.
Op onze website leest u alles over bovenstaande abonnementen, onze dienstverlening en persoonlijke begeleiding.

Wilt u een offerte voor VvE beheer door Actief VvE Beheer ontvangen?
Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op 0343-754764.

Wij komen ook graag bij u langs om uw specifieke wensen te bespreken. Daarbij is vrijwel alles mogelijk. We zorgen ervoor dat onze dienstverlening naadloos aansluit op uw wensen.

Bedrijfsnaam Actief VvE Beheer
E-mailadres info@actiefvvebeheer.nl
Website http://www.actiefvvebeheer.nl
Telefoonnummer Mobiel 06-11301944
Telefoonnummer Vast 0343-754764
Bezoekadres De Sluis 49
3972 CW
Driebergen