Alhra Glas B.V.

Alhra Glas levert en plaatst vrijwel alle soorten glas. Als glashandel met eigen glaszetters levert Alhra Glas aan zowel particulieren als bedrijven. Alhra Glas heeft een ervaren project-afdeling en is onder andere actief in renovatie. Ook glazen wanden, deuren, vloeren, windschermen en glazen puien

Alhra Glas B.V. levert en plaatst onder andere de volgende soorten glas: enkel glas, veiligheidsglas, draadglas, isolatieglas, figuurglas, spiegels, melkglas en profilit. Alhra Glas plaatst tevens glazen luifels, balustrades, glazen wanden, deuren, kattenluiken in glas, ventilatieroosters, schuifwanden, douchewanden, scheidingswanden en glazen windschermen.

De glas showroom is geopend op werkdagen van 07:30 uur tot 16:30 uur. Voor het bezoeken van de showroom hoeft geen afspraak te worden gemaakt. Diverse glas producten kunnen vooraf worden bekeken in de showroom op de Strickledeweg 120.

Alhra Glas beschikt tevens over een projectenafdeling die zich voornamelijk bezig houdt met het vervangen van glas in opdracht van vastgoedzorg bedrijven en VvE’s.

"Uw glaswens is onze zorg. Laat U verrassen door onze Glasspecialisten"

Bedrijfsnaam Alhra Glas B.V.
E-mailadres media@alhra.nl
Website http://www.alhra.nl/glas/
Telefoonnummer Vast 010 – 477 75 96
Bezoekadres Strickledeweg 120
3044 EL
Rotterdam