Alhra Kozijnen B.V.

Alhra Kozijnen levert en plaatst aluminium- en kunststof kozijnen aan zowel particulieren als bedrijven. Ook is Alhra Kozijnen actief in projecten en biedt het actief projectbegeleiding aan. Het assortiment bestaat uit ramen, deuren en schuifpuien van hoge kwaliteit. Alhra levert en plaatst ook vlie

Alhra Kozijnen B.V. houdt zich bezig met het leveren en plaatsen van vrijwel alle soorten aluminium- en kunststof kozijnen. Alhra plaatst en levert ook vliesgevels, luifels, puien, gevelbekleding, horren, windschermen, terrasoverkappingen en ventilatieroosters. Gekwalificeerde monteurs voeren de werkzaamheden vakkundig uit.

Alhra Kozijnen uit Rotterdam is dé kozijnenspecialist in de regio Rotterdam. Alle kozijnen worden op maat en naar wens van de klant geleverd en geplaatst. De producten worden snel en tegen een scherpe prijs geleverd.

De klanten van Alhra Kozijnen bestaan uit zowel particulieren als bedrijven. Voor een bezoek aan de showroom hoeft geen afspraak te worden gemaakt. Klanten kunnen deuren, ramen en schuifpuien vooraf vrijblijvend bekijken.

Bedrijfsnaam Alhra Kozijnen B.V.
E-mailadres info@alhra.nl
Website http://www.alhra.nl/kozijnen/
Telefoonnummer Vast 010-4777596
Bezoekadres Thurledeweg 121
3044ER
Rotterdam