Bantu VvE Software

Bantu VvE software is de oplossing voor het zelf beheren van uw VvE. De software is geschikt voor elke VvE, groot of klein. Van boekhouden tot mailing, het is allemaal mogelijk met onze eenvoudige applicatie. Daarnaast is alles volledig online wat het voor alle partijen extra makkelijk maakt!

Bantu VvE Software biedt de complete oplossing aan voor het zelfbeheer van uw VvE. Met onze applicatie kan iedereen eenvoudig boekhouden, met of zonder enige kennis. Daarnaast bevat de applicatie handige en slimme overzichten. Denk hierbij aan splitsingsakte, presentie, stemmingen en ledenlijsten. Verder zit ook mailing, onderhoudsmeldingen en een online archief voor documenten inbegrepen in de software van Bantu.

De software is geschikt voor alle VvE's, de grootte maakt niet uit. Daarnaast werken wij volledig online en bieden wij u uitleg aan via handige video's. Door middel van de meest gangbare online communicatiekanalen en technieken kunnen wij u een soepele start van het zelfbeheer van uw VvE garanderen.

Dankzij onze brede kennis op gebied van ICT, consultancy en VvE beheer zijn wij in staat u een efficiënte en complete oplossing aan te bieden om het zelfbeheer van uw VvE zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Bedrijfsnaam Bantu VvE Software
E-mailadres info@bantusoft.nl
Website http://www.bantusoft.nl/home/
Telefoonnummer Vast (085) 130 24 78
Bezoekadres Het Wedde 103
2253 RD
Voorschoten