BoitenLuhrs

BoitenLuhrs is een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor en ondersteunt bedrijven, organisaties en particulieren in Nederland met het incasseren van uitstaande geldvorderingen. BoitenLuhrs is de nummer één VvE-incassospecialist van Nederland.

BoitenLuhrs is een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor en ondersteunt bedrijven, organisaties en particulieren in Nederland met het incasseren van uitstaande geldvorderingen. Wij hebben ruim vijftig medewerkers en twee vestigingen: in Den Haag en Amsterdam. BoitenLuhrs is de nummer één VvE-incassospecialist van Nederland. Onze gespecialiseerde VvE- en juridische afdeling behandelen incasso-opdrachten voor meer dan 10.000 VvE’s.

Wij verzorgen een compleet incassotraject, van een aanmaning sturen tot het beslag leggen door een deurwaarder. Alles in één hand, dat bespaart tijd en kosten.

En we weten één ding heel zeker: incasseren doe je samen. In ‘samen’ ligt namelijk de sleutel tot succes. Wij streven daarom naar langdurige en bestendige relaties met onze klanten. En daar zetten al onze ambitieuze incassoprofessionals zich elke dag weer 100% voor in.

Bedrijfsnaam BoitenLuhrs
E-mailadres sales@boitenluhrs.nl
Website http://www.boitenluhrs.nl
Bezoekadres Regulusweg 11
2516 AC
Den Haag
Postadres Postbus 45608
2504 BA
Den Haag