Fidata VvE Beheer

Professioneel & Betrouwbaar

Vanuit het midden van Nederland beheren wij VvE’s in de driehoek Amsterdam-Zwolle-Utrecht. Onze uitgangspunten zijn: vertrouwd, transparant en bereikbaar.

Een tevreden VvE is een klant voor het leven. Wij gaan dan ook erg ver om onze klanten gelukkig te maken. Wij onderhandelen namens u, voor de beste prijs bij de leveranciers van uw VvE en staan u bij in geval van (groot-) onderhoud. Uiteraard zorgen wij voor goede financiële administratie en uitgebreide verslaglegging. Vergaderingen organiseren wij strak en volgens de wettelijke eisen.

Bereikbaarheid vinden wij belangrijk. Bij ons kunt u meldingen doen per e-mail, telefoon en de speciale online beheersoftware. Wij reageren vrijwel altijd dezelfde dag, en klachten zijn binnen een week opgelost! Vanzelfsprekend zijn wij ook ‘s avonds en in het weekend bereikbaar voor calamiteiten.

Via onze beheersoftware kunt u overal beschikken over de gegevens van de VvE. De laatste financiële stand van zaken, splitsingsakte, verzekeringspolissen, alles wat enigszins relevant is maken wij online inzichtelijk. Dat is transparantie volgens Fidata.

U kunt de ervaring met onze manier van werken natuurlijk het beste horen van onze klanten. Wij zijn er erg trots op dat onze klanten tevreden zijn, en dat wij ze veel werk uit handen nemen voor een eerlijke vergoeding. In elke VvE die wij beheren, zijn bestuurders of eigenaren bereid u te vertellen hoe zij onze dienstverlening ervaren. Er zit er altijd één bij u in de buurt! Een mail aan ons is genoeg voor u om in contact te komen met een eigenaar of bestuurder.

Bedrijfsnaam Fidata VvE Beheer
E-mailadres info@fidata.nl
Website http://www.fidata.nl
Telefoonnummer Vast 032-0841054
Bezoekadres Zilverparkkade 25-A
8232 WJ
Lelystad