Liftconsult

U krijgt van Liftconsult objectief, onafhankelijk, helder en - last but not least - betaalbaar advies bij het management van uw installaties. Liftconsult neemt u, in de meest letterlijke zin van het woord, veel werk uit handen, draagt zorg voor kwaliteit & veiligheid en bespaart kosten.

Met meer dan 25 jaren ervaring heeft Liftconsult een grote kennis van de branche en de wet- en regelgeving op dit gebied. Hierdoor kan Liftconsult, namens u, als gelijkwaardig gesprekspartner installateurs aansturen. U krijgt van Liftconsult objectief, onafhankelijk, helder en - last but not least - betaalbaar advies bij het management van uw installaties. Liftconsult neemt u, in de meest letterlijke zin van het woord, veel werk uit handen, draagt zorg voor kwaliteit & veiligheid en bespaart kosten.

Graag zijn wij bereid ons bedrijf, onze werkwijzen en reeds behaalde resultaten nader toe te lichten. Wij kunnen u dan inzage geven in de door ons gehanteerde software en methodieken en hoe u hiermee uw installaties efficiƫnt kunt exploiteren met het oog op doelmatigheid, veiligheid, inzetbaarheid, planmatigheid en zorgeloosheid.

Waarom is Liftconsult een begrip:

- Meer dan 25 jaar ervaring in de branche, sterk in wet- en regelgeving
- Objectieve inspecties en begrotingen conform de NEN2767
- Gedegen dienstverlening, altijd op maat en tegen zeer scherpe prijzen
- Transparante, pro-actief en no nonsense aanpak, wij doen wat we beloven
- 100% objectief, wij stellen onze klant(en) altijd centraal
- Geen dochteronderneming van en/of verplichtingen jegens keurende bedrijven

BedrijfsnaamLiftconsult
E-mailadresmail1@nederlandvve.nl
Websitehttp://www.liftconsult.nl
Telefoonnummer Mobiel06-25096458
Telefoonnummer Vast0294-251125
Bezoekadres Machineweg 23
1394 AS
Nederhorst den berg
Postadres Postbus 19
1394 ZG
Nederhorst den berg