REBO VvE Management

REBO VVE Management is de specialist, die uw Vereniging van Eigenaren zorgen uit handen neemt en oplossingen biedt voor administratie, techniek en bestuur.

Als eigenaar van een appartement in een appartementencomplex bent u automatisch lid van een Vereniging van Eigenaren. Uw VvE kan alle administratieve, juridische en technische vragen met betrekking tot bijvoorbeeld klein en groot onderhoud zelf oppakken. Een flinke klus, die eigenlijk beter bij een onafhankelijke VvE-specialist kan worden neergelegd. REBO VVE Management is zo’n specialist. Wij zijn meer dan ervaren in VvE beheer en verzorgen voor meer dan 250 Verenigingen van Eigenaren onder andere de volgende VvE diensten:

• financieel-administratieve taken,
• juridisch bestuurlijke zaken,
• opstellen meerjaren onderhoudsplannen,
• begeleiden groot en klein onderhoud,
• innen VvE-bijdragen en betalen facturen,
• onderhoud installaties en reparatie schades.

Met REBO heeft u voor het management van uw VvE altijd een expert en deskundig adviseur aan uw zijde. In onderling overleg bepaalt u zelf wat u wilt uitbesteden aan REBO en wat niet.

REBO VVE Management is actief in de regio Gelderland, Overijssel en Utrecht en kent vier vestigingen: VvE beheer Utrecht, VvE beheer Dieren, VvE beheer Doetinchem en VvE beheer Amersfoort. Ontdek onze plussen voor uw VvE.

Bedrijfsnaam REBO VvE Management
Telefoonnummer Vast 0314-369290
Bezoekadres Spacelab 3, Plantsoenstraat 77, Melissekade 63, Dr. Klinkertweg 20a, Johan de Wittlaan 69, Keizerstraat 10, Priesnitzlaan 1
3824 MR
Amersfoort, Doetinchem, Utrecht, Zwolle, Arnhem, Deventer, Laag Soeren
Postadres Postbus 356
7000 AJ
Doetinchem