Riool Reinigings Service (RRS)

Riool All-in onderhoudscontract

Service door heel Nederland

Riool Reinigings Service RRS is in Nederland dé specialist op het gebied van ontstoppen, reinigen en inspecteren van alle typen riolering en afvoerleidingen. RRS biedt u de zekerheid van vakbekwame en gespecialiseerde monteurs. Inclusief drie maanden garantie op hun werkzaamheden. Als marktleider hebben we in de afgelopen 40 jaar veel kennis en ervaring opgedaan met verschillende vormen van onderhoudsovereenkomsten als het gaat om het beheer en onderhoud van rioolsystemen. RRS is ISO 9001-gecertificeerd en VCA**-gecertificeerd en opereert vanuit 11 vestigingen door heel Nederland.

Flexibele onderhoudsovereenkomst voor uw VvE
Een onderhoudsovereenkomst Riool-Reinigingswerkzaamheden van RRS is voor uw VVE een overeenkomst op maat, waarbij de meest voorkomende werkzaamheden zijn inbegrepen. Voor een vast bedrag per woning, per maand bent u verzekerd dat uw rioolverstoppingen worden verholpen. Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar. U bent er dan ook van verzekerd dat spoedeisende gevallen te allen tijden zo spoedig mogelijk worden opgelost.

Voorkomen is beter dan genezen
Bovendien denkt Riool Reinigings Service RRS graag met u mee over structurele oplossingen, die toekomstige ongemakken of overlast voorkomen. Denkt u hierbij aan het preventief reinigen van uw gezamenlijke afvoerleidingen. Dit kan veel overlast voorkomen bij uw leden. Het is dan ook niet voor niets dat RRS preferred supplier is van veel woningcorporaties, beleggingsmaatschappijen, (semi)overheden en beheerders van onroerend goed.

Rioolreparatie en vernieuwing
Is ontstoppen alleen niet voldoende op uw rioolprobleem op te lossen. Ons zusterbedrijf HRT adviseert niet alleen over reparaties aan- of het vernieuwen van afvoerleidingen, maar zorgt tevens voor de realisatie. Van eenvoudige reparaties aan uw keukenafvoer tot het compleet vernieuwen of relinen van de afvoerleidingen in uw complex.

ISO 9001
VCA**

Vestigingen:
Vlaskampweg 2, 7784 DP ANE
Veldzigt 32, 3454 PW DE MEERN
Meerheuvel 9, 5221 EA DEN BOSCH
Winkelhaak 67, 2295 AX DEN HAAG
Stammerkamp 12, 1112 VH DIEMEN
Effect 7, 6921 RG DUIVEN
Tinsteden 36, 7547 TG ENSCHEDE
Thomas Alva Edisonweg 9, 6045 GN ROERMOND
Hekendorpstraat 35, 3079 DX ROTTERDAM
Truerderdyk 15, 9051 LC STIENS
Weg der Verenigde Naties 8, 9636 HW ZUIDBROEK

Bedrijfsnaam Riool Reinigings Service (RRS)
E-mailadres aad.de.rouville@rrs.nl
Website http://www.rrs.nl
Telefoonnummer Vast 0800-0991313
Bezoekadres Winkelhaak 67
2295 AX
Den Haag