SW Bouwadvies & Vastgoedbeheer

Advies en begeleiding bij onderhoud, renovatie, restauratie en nieuwbouw. Vastgoedbeheer en VvE-beheer. Verzorging van vastgoed inspecties/ bouwkundige keuringen. Het opstellen van een meerjarenonderhoudsbegroting.

Professioneel VvE beheer ontzorgt;

Het is van belang dat een vereniging professioneel beheerd wordt; dit ontzorgt niet alleen het bestuur, het komt bovendien alle leden ten goede. In de periode van (groot) onderhoud zorgen wij voor een goede aanbesteding, die u veel tijd en geld kan besparen en waarbij de kwaliteit voorop staat. De financiën beheren wij inclusief incasso van VvE bijdragen, wat essentieel is voor een gezonde vereniging.

Professioneel VvE beheer is van invloed op de waarde;

De laatste tijd krijgen wij opvallend veel vragen over wat onze invloed is op de waarde van een appartementsrecht, want die is groter dan u denkt. Professioneel beheer van uw VvE wordt steeds belangrijker en krijgt terecht steeds meer aandacht. Denk bijvoorbeeld eens aan diverse huizen websites, waarop gegevens vermeld staan omtrent het functioneren van de VvE!

Wij bieden u een scherpe prijs voor het complete beheer van uw VvE, of bieden de mogelijkheid van deeldiensten aan. Maatwerk is ons uitgangspunt en zijn benieuwd naar uw specifieke wensen.

Een kennismakingsgesprek en een offerte zijn geheel vrijblijvend.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.


3 disciplines onder 1 dak: bouwadvies, vastgoedbeheer en VvE beheer

Bedrijfsnaam SW Bouwadvies & Vastgoedbeheer
E-mailadres info@swbouwadvies.nl
Website http://www.swbouwadvies.nl
Telefoonnummer Mobiel 06-44055580
Telefoonnummer Vast 026-3794442
Bezoekadres Josef Israëlslaan 85
6813 JB
Arnhem