SW Bouwadvies & Vastgoedbeheer

SW Bouwadvies Vastgoedbeheer & VvE Beheer In 2009 was de start van het bedrijf SW Bouwadvies, daar kwam niet veel later op verzoek van onze opdrachtgevers Vastgoedbeheer bij. Vanuit het Vastgoedbeheer, kwam het verzoek tot vertegenwoordiging in VvE's en het beheer van verenigingen bij. De reeds opge

Wij bieden een breed scala aan diensten voor verschillende VvE's. Onze dienstverlening omvat doorgaans het volledige beheer, inclusief algemeen beheer, administratief genomen, financieel beheer en technische ondersteuning.

We begrijpen dat elke VvE uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om uit verschillende deeldiensten te kiezen, zodat u een op maat gemaakte oplossing kunt krijgen die aan uw wensen voldoet. Bij het opstellen van onze offerte houden we o.a. rekening met factoren zoals de wensen ten aanzien van uitbesteden van beheertaken, de omvang van de VvE en de bouwkundige staat van het gebouw.

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek, waarin we graag meer informatie geven over de mogelijkheden die we bieden. Op die manier kunnen we een op maat gemaakte offerte maken die specifiek is afgestemd op uw situatie.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Als u geïnteresseerd bent in het opstellen of actualiseren van een meerjarenonderhoudsplanning /-begroting, nodigen wij u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over onze aanpak en kunnen uw vragen beantwoorden.Bedrijfsnaam SW Bouwadvies & Vastgoedbeheer
E-mailadres info@swbouwadvies.nl
Website http://www.swbouwadvies.nl/vve-beheer
Telefoonnummer Mobiel 06-44055580
Telefoonnummer Vast 026-3794442
Bezoekadres Josef Israëlslaan 85
6813 JB
Arnhem