Tempelaars VvE Beheer

Tempelaars VvE-beheer is een onafhankelijke beheerder met ruime ervaring op het gebied van beheer en ondersteuning van Verenigingen van Eigenaars (VvE).

Tempelaars VvE-beheer is een onafhankelijke beheerder met ruime ervaring op het gebied van beheer en ondersteuning van Verenigingen van Eigenaars (VvE). De doelstelling is er op gericht deze in de meest uitgebreide zin des woords te beheren, adviseren, bij te staan en te besturen waarbij wij het belang van de eigenaren voorop stellen.
Onze deskundige dienstverlening onderscheidt zich door een persoonlijke benadering, snelle respons en een transparante werkwijze. Uw VvE heeft aan ons een betrouwbare en betaalbare beheerder, met wie u een langdurige relatie kunt opbouwen.
Tempelaars VvE-beheer biedt een compleet en betaalbaar beheerconcept, dat continuïteit en gemak centraal stelt. Ons beheerconcept kan in zijn geheel of als afzonderlijke diensten worden afgenomen. Onze VvE diensten voorzien in alle voorkomende werkzaamheden, waarbij Tempelaars VvE-beheer altijd toeziet op een correcte uitvoering van de geldende reglementen en wetten.

BedrijfsnaamTempelaars VvE Beheer
Bezoekadres De Plank 82
5504 ED
Eindhoven
Postadres Postbus 2048
5600 CA
Eindhoven