Totaal VvE Beheer

VvE Beheer door geheel Nederland

Persoonlijke, transparante en snelle service!

Totaal VvE Beheer B.V. biedt u professioneel VvE beheer waar transparantie, snelheid, betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staan. Wij nemen u het werk uit handen en goede communicatie en persoonlijke service staan hierbij voorop. Doordat wij veel informatie van de VvE inzichtelijk maken via het online VvE dossier is er altijd 100% transparantie.

Wat kunt u van ons verwachten:

Vast aanspreekpunt met snelle opvolging.
24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar voor storingen en directe opvolging bij spoed.
Online inzage in financiele status VvE en status onderhoudsverzoeken.
Onafhankelijk van aannemers, makelaars, assurantiepersonen enz.
Afspraken en vergaderen in de avonduren.
Landelijk dekkend netwerk van herstelbedrijven.
Wij kennen uw complex, omdat wij regelmatig ter plekke zijn bij onze VvE’s.
Zeer snelle overdracht bestaande VvE’s welke wij direct actief kunnen beheren.

Totaal VvE Beheer BV houdt zich dagelijks bezig met gedegen financieel, technisch en administratief beheer. Wij bieden VvE beheer voor grote en kleine Verenigingen van Eigenaren. Totaal VvE Beheer is met name actief in de regio’s Amsterdam, Kennemerland en Utrecht, maar ons werkterrein beslaat geheel Nederland.

Altijd snel ter plaatse!

Voor calamiteiten zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en u krijgt direct een medewerker aan de lijn. Bij calamiteiten hebben wij toegang tot een landelijk netwerk van meer dan 60 herstelbedrijven, welke indien nodig direct ingeschakeld kunnen worden. Daarnaast kunnen wij ook de herstelbedrijven inschakelen waar uw VvE reeds een contract mee heeft.

Onafhankelijk

Totaal VvE Beheer heeft toegang tot een groot netwerk van herstelbedrijven. Wij zijn volledig onafhankelijk van herstelbedrijven en/of aannemers. Daarnaast kunt u gewoon de herstelbedrijven behouden waar uw VvE al naar tevredenheid mee werkt of een onderhoudscontract mee heeft.

U wilt een andere VvE beheerder?

Wilt u meer informatie over onze diensten of wilt u een vrijblijvende offerte? Vraag dan een offerte op via de offerteknop rechts op deze pagina of neem contact op via 020-2621887. Samen met de offerte ontvangt u een uitgebreide omschrijving van de taken welke wij voor u zullen uitvoeren.

Bedrijfsnaam Totaal VvE Beheer
E-mailadres mail19@nederlandvve.nl
Website http://www.totaalvvebeheer.nl/
Telefoonnummer Vast 020-2621887 (24/7 bereikbaar)
Bezoekadres Daalwijkerdreef 47
1103 AD
Amsterdam