Twinq VvE Software

Twinq levert gespecialiseerde software aan beheerders van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) via het internet.

Twinq levert gespecialiseerde online software aan beheerders van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) en software voor vastgoedbeheerders.
De VvE-software van Twinq ondersteunt het dagelijkse proces binnen het vakgebied van de VvE-beheerder. Twinq houdt van krachtige software, die eenvoudig te bedienen is en die je werk uit handen neemt. Zo helpen we de VvE-beheerder om het uitgebreide proces van VvE-beheer zo makkelijk mogelijk uit te voeren. Dit is niet alleen fijn voor beheerders, maar ook voor bewoners.

Dagelijks worden in Nederland 33.000 appartementengebouwen beheerd met de software van Twinq. Vanuit jarenlange ervaring en kennis over VvE-beheer, vastgoedbeheer en technologie zijn we steeds op zoek naar hoe het nog beter kan. Daarom ontwikkelen we onze software continu door. Nog slimmer, nog efficiënter en nog transparanter. Samen met onze klanten, want die zien we als onze vriend. Van elkaar leren, eerlijk kunnen zijn en op elkaar bouwen. Alleen zo komen we vooruit. Het gezamenlijke doel? Blije beheerders en blije bewoners! Zo zijn we samen ‘one step ahead’.
Voor meer informatie of voor het aanvragen van een demo verwijzen we je graag door naar onze website: www.twinq.nl

servicedesk@twinq.nl (servicedesk)
verkoop@twinq.nl (verkoop)

Bedrijfsnaam Twinq VvE Software
E-mailadres birgit@twinq.nl
Website http://www.twinq.nl
Telefoonnummer Vast 0162 470 555
Bezoekadres Hoevestein 36 B / 1e etage
4903 SC
Oosterhout
Postadres Postbus 6005
4900 HA
Oosterhout