VvE Metea

VvE Metea is uw partner op het gebied van beheer van verenigingen van eigenaars (VvE’s) in Nederland. VvE Metea heeft alle specialisme met betrekking tot VvE beheer in huis.

VvE Metea is initiatiefnemer op tal van facetten binnen de branche en bovendien altijd alert op de ontwikkelingen in de markt en daarop inspelend. We zijn al een kwart eeuw werkzaam in de VvE markt met medewerkers die jarenlange ervaring hebben in het VvE beheer, naast de ervaren VvE Managers, hebben we een eigen bouwkunde afdeling met Duurzaamheidsadviseurs en een assurantie afdeling met een eigen AFM-vergunning.

In onze Lexicon staat een duidelijke beschrijving van de werkzaamheden die u van uw VvE beheerder mag verwachten. Wij zijn zowel in het bezit van het SKW-certificaat Beheerder van Vereniging van Eigenaars als het SKW-certificaat Algemene Woning Keuring.

VvE Metea is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Iedere VvE heeft een vast contactpersoon waar u terecht kunt met al uw VvE vragen. Ook maken wij gebruik van Twinq, het softwarepakket dat speciaal geschreven is voor VvE’s.

Bedrijfsnaam VvE Metea
E-mailadres vve@vvemetea.nl
Website http://www.vvemetea.nl
Telefoonnummer Mobiel (030) 60 03 930
Telefoonnummer Vast (030) 60 03 930
Bezoekadres Einsteinbaan 6
3439 NJ
Nieuwegein
Postadres Postbus 51
3430 AB
Nieuwegein