VvE partner

Betrouwbaar beheer voor Verenigingen van Eigenaren

Het beheren van appartementengebouwen is een verantwoordelijke en ook een tijdrovende zaak die de nodige kennis en professionaliteit met zich meebrengt.
Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) schakelen meestal een deskundige beheerder in.
VvE Partner, de naam zegt het al – een Partner in het beheer voor Verenigingen van Eigenaren. VvE Partner is zo’n deskundige en betrouwbare beheerder.

Velen beloven professioneel en betrouwbaar beheer. VvE Partner garandeert professioneel en betrouwbaar beheer.

Goede communicatie tussen beheerder en het bestuur is één van de prioriteiten van VvE Partner. Transparant zijn, duidelijkheid creëren, betrouwbaar zijn, klantgericht zijn, afspraken nakomen, optimale kwaliteit leveren, betrokken zijn en u het werk uit handen nemen, is voor ons bedrijf vanzelfsprekend.

Telefonisch zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. De lijnen zijn kort, er wordt 1 accountmanager aangesteld als vast aanspreekpunt voor de VvE.

VvE Partner is een beheerkantoor waarbij service en bereikbaarheid voorop staat. Daardoor zal de kwaliteit te allen tijde voorrang hebben ten opzichte van kwantiteit.

Is uw interesse gewekt en bent u op zoek naar een VvE beheerder? Voor ons een vanzelfsprekende zaak dat de wensen van de vereniging voorop staan. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we voor uw vereniging een betrouwbare partner kunnen zijn.

Neem contact op of vraag via de website een geheel vrijblijvende offerte aan. Binnen enkele dagen na uw offerteaanvraag weet u precies wat wij voor u kunnen betekenen,

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.

Bedrijfsnaam VvE partner
E-mailadres info@vvepartner.nl
Website http://www.vvepartner.nl
Telefoonnummer Vast 030-7115783
Bezoekadres Winthontlaan 200
3526 KV
Utrecht
Postadres Postbus 85183
3508 AD
Utrecht