» Reacties van Groeneveld

Groeneveld

Aangemaakte reacties

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: VvE zet overlastgever uit appartement #35161
  Groeneveld
  Bijdrager

  Dank je Bob voor je uitvoerige toelichting. Ik zie in MR 2006 idd dat het oneven aantal hoort te zijn. Apart dat de vve administrateur dit tijdens de ALV destijds niet heeft opgemerkt bij de stemming.
  Het is dan slechts slordig dat de leden niet geïnformeerd zijn. Ik begreep dat de bestuurders opgestapt zijn omdat de voorzitter erg zijn stempel drukte en graag met bevriende bedrijven zaken deed.

  In reactie op: Bewakingscamera’s plaatsen parkeerplaats #11833
  Groeneveld
  Bijdrager

  Beste Bob,
  dank voor je reactie. Het is inderdaad moeilijke materie met veel uitdagingen.
  De door jouw gestuurde links zijn mij bekend, alleen geven deze geen dekkend antwoord aangezien het parkeerterrein een “eigen terrein” is, maar omdat het niet omheind is kan een ieder er dus over heen lopen en fietsen.
  De website van AP beschrijft alleen situaties in gebouwen (dus inpandig) en het publiek domein (dus buiten en openbaar gebied). Onze parkeerplaats is geen publiek domein en ook niet inpandig. Daarnaast weer onderverdeeld in 200 privé parkeerplaatsen. Een eigenaar zei dat een privé parkeerplaats als een privé tuin gezien kan worden.

  In reactie op: Even aantal bestuursleden en geldige besluiten #11811
  Groeneveld
  Bijdrager

  Allen dank jullie wel voor de input. Het geeft ons een richting om het bestuur kritische vragen te stellen. Daarmee bedoel ik de focus op het onbehoorlijk bestuur.
  Het feit dat het een oneven aantal is, geven wij minder aandacht
  Nu maar wachten op de ALV.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)