MariElise

Aangemaakte reacties

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Onderhoud balkon en buitenmuur #7929
  MariElise
  Deelnemer

  Tot de gemeenschappelijke gedeelten worden ondermeer gerekend:
  a. funderingen, dragende muren en kolommen, het geraamte van het gebouw met de ondergrond, het ruwe metselwerk, alsmede de vloeren, de buitengevels, waaronder begrepen raamkozijnen, deuren, balkon-constructies, borstweringen, galerijen, terrassen en gangen, de daken, schoorstenen en ventilatiekanalen, de traphuizen en hellingbanen, alsmede het hek- en traliewerk;
  Artikel 3 Indien er twijfel bestaat of een zaak tot de gemeenschappelijke gedeelten of de gemeenschappelijke zaken behoort, wordt hierover beslist door de vergadering.
  Als je artikel 2 a zo leest valt het dus onder gemeenschappelijk.

  In reactie op: afwijken van splitsingsakte #7811
  MariElise
  Deelnemer

  Niet wakker van liggen, dat doe ik dus juist wel. Aangezien ik nu 1 van de 2 bestuursleden ben en de ander echt geen idee heeft wat de bedoeling is.

  In reactie op: Conflict binnen bestuur #7751
  MariElise
  Deelnemer

  Geloof me, dat zou ik ook wel willen. Laat ze maar lekker doen alsof ze een huurder zijn en zich volledig onttrekken aan elke verplichting die je hebt als lid van een VvE. En lekker zonder mij!
  Maar helaas, ik zit hier vast in de shit aangezien ik geen vaste baan heb (geen intentieverklaring etc). Het is voor mij dus wel mogelijk de toko terug te verkopen, maar dan sta ik op straat :'(
  Maar opstappen als bestuurslid betekent dat ik het uit handen geef aan de enige die zich geroepen voelt iets uit te voeren, maar dat vervolgens niet naar behoren doet! Dus dan zal ik moeten aanvaarden dat elk jaar de bijdrage die ik moet doen aan de VvE zal stijgen terwijl dat voorkomen had kunnen worden. Los van het feit dat er dan geen maatregelen worden getroffen wanneer men zich niet aan het huishoudelijk reglement houdt. Want zij is zelf de persoon die camera’s ophangt in mijn portiek (ook die van haar), die geen actie onderneemt wanneer ze constateert dat men onwettelijk grond van de gemeente toe-eigend. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar werkelijk IEDEREEN denkt alleen maar aan lang leve de lol en als iets stuk is moet de woningbouw het maar repareren…Waarom ben ik niet gewoon ook zo simpel? Kan ik lekker mee klagen dat het BELACHELIJK is dat we elk jaar meer moeten betalen….zucht.
  Wat ik me ook afvraag, wat moet ik nu doen? Want ik heb aangegeven dat ik geen vertrouwen meer heb in haar functioneren als bestuurslid. Maar ze blijft gewoon doorgaan met ‘besturen’. Zo heeft ze op eigen houtje een afspraak gemaakt met het schoonmaakbedrijf. Deze zou initieel met ons beiden plaats vinden, maar ze negeert me.
  Onze beheerder binnen de VvE-diensten organisatie is juist nu met vakantie. Iemand tips hoe ik moet handelen zodat ik niet uiteindelijk kan worden aangerekend niet het beste voor de Vereniging te hebben gedaan?

  In reactie op: Conflict binnen bestuur #7742
  MariElise
  Deelnemer

  Die corporatie die haar dochteronderneming als extern VvE Beheer naar voren heeft geschoven bij oplevering.

  In reactie op: Conflict binnen bestuur #7741
  MariElise
  Deelnemer

  Dan weer even de vraag die ik beantwoord wil hebben? Wordt de marktwaarde van je appartement negatief beïnvloed door een slecht functionerende VvE??? Ik denk het wel… en hoe lager de marktwaarde, hoe lager het bedrag dat er door de corporatie betaald hoeft te worden… of zie ik het niet goed?

  In reactie op: Informatievoorziening onderhoud #7740
  MariElise
  Deelnemer

  Daar bij het vraagteken…..
  Deze instructies heb ik ook nooit ontvangen toen ik hier als 2e bewoonster dit appartement betrok. Was dat de verantwoordelijkheid van het technisch beheer (extern), of van mijn falende mede bestuurslid?
   
   

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)