Mezzo

Aangemaakte reacties

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Meepraten en/of meelezen met de forumdiscussies #3992
  Mezzo
  Deelnemer

   Sinds een tijdje lees ik mee en vandaag heb ik mijn eerste vraag gesteld…de eerste van vele vragen vermoed ik.
   Deze site ervaar ik echt als een uitkomst voor vragen die zo ineens op komen poepen, maar ook voor de meer ingewikkelder discussies…en daar hebben we in onze VvE patent op, lijkt het. Als er nu iets gebeurd in onze VvE kijk ik eerst eens of ik er hier iets over kan vinden en meestal is dat wel het geval. Gaandeweg heb ik toch al veel geleerd hier en kunnen gebruiken in de praktijk. Deelnemen aan de discussies zie ik mezelf nog niet zo 1-2-3 doen, daarvoor heb ik echt nog te weinig inhoudelijke kennis!
    
   groet, Mezzo

   In reactie op: Volmachten inzien #3991
   Mezzo
   Deelnemer

    Hoi Bob,
    Eerst even off-topic…wat een bijzonder leerzame site is dit! Ben blij dat ik jullie ontdekt heb als “beginnend” bestuurder/voorzitter van een VvE!
    “men” zal ongetwijfeld zeker willen weten dat de volmachten kloppend zijn verwerkt en ja, ook het willen weten hoe de “hazen lopen” ligt er waarschijnlijk aan ten grondslag. We gaan het meemaken, ik denk dat jullie me nog vaak gaan lezen op dit forum.
    groet, Mezzo
     

    In reactie op: Volmachten inzien #3988
    Mezzo
    Deelnemer

     Hallo Bob,
     Het is ook niet de bedoeling om te weigeren, hoor. Ik vind het allemaal prima, wat mij betreft mag iedereen alles inzien, indien gewenst. Echter, gezien de verhoudingen binnen onze VvE kan ik me niet aan de indruk onttrekken dat het willen inzien van de verstrekte volmachten een heel ander doel heeft dan “slechts” het inzien. Maar, voordat je het zegt, dat is geheel mijn invulling 😉
     Bedankt in ieder geval voor je snelle reactie!

    3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)