RobvB

Aangemaakte reacties

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: Oude afrekeningen #9058
  RobvB
  Deelnemer

   Een zakelijke vordering verloopt 5 jaren na de betalingstermijn, maar dan moet je de factuur wel hebben ontvangen. De claim van de administrateur zou net binnen deze termijn kunnen vallen. Of als de factuur ‘na-rekening 2013’ net is ontvangen dan is er wellicht geen verlopen termijn.
   Mijnsinziens moet eerder met de administrateur een discussie gevoerd worden inzake de onderbouwing van de € 132 per adres. 😉
    
    

   In reactie op: Software voor VvE Beheer #8816
   RobvB
   Deelnemer

    Nou dan zijn we het helemaal eens en met een VVE beheerder die geen real time inzage biedt moet je niet in zee gaan.

    In reactie op: Software voor VvE Beheer #35003
    RobvB
    Deelnemer

     Kort gezegd is een samenstellingsverklaring een (zeer) eenvoudige versie van een accountantsverklaring en wordt gebruikt voor eenmanszaken, kleine B.V.’s en dergelijke waar geen accountantsonderzoek met verklaring vereist is. Als een beheerder namens een VvE de administratie voert en een jaarverslag maakt zal deze middels een samenstellingsverklaring duidelijk maken dat de VvE verantwoordelijk is voor het jaarverslag en niet de beheerder.
     Bij het kiezen van een pakket stel je eerst vast wat je wilt/kunt uitgeven en wat je nodig hebt, buiten het administreren. Tegenwoordig dus ook het inlezen van nota’s en bonnen, in een cloud kunnen werken en communiceren, up – en downloaden, en zo meer. De suggestie van de sleutelbeheerder is natuurlijk een hele goede, maar je kunt ook navraag doen bij beheerders wat hun ervaringen zijn met de diverse pakketten.

    3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)