Automatische Deuren.

 • Dit onderwerp bevat 5 reacties, 4 deelnemers, en is laatst geüpdatet op Geen antwoorden door .
6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Auteur
  Berichten
 • #13040
  Nederlandvve.nl
  Sleutelbeheerder

  Ik ben voorzitter van een VVE in Rotterdam en Wij zijn op zoek naar een goed en betrouwbaar bedrijf die specialiseert in het onderhoud en reparatie van automatische deuren. Wij hadden eerst Kone maar die hebben wij vorig jaar ingeruild voor Record omdat zij ons financieel aan het uitbuiten waren en ook nog dubbele rekeningen stuurde. De monteurs vonden wij ook niet vakbekwaam waardoor de voordeur van onze appartementen complex meer open stond dan dicht. Nu hebben wij Record en wij zien geen verbetering in de service die zij verleend, onze deur blijft nu net zo veel open staan als voorheen. Wie kan ons een goed en betrouwbaar deuren bedrijf aanbevelen? Alvast bedankt voor je reacties.

  #13041
  nico
  Deelnemer

  hallo Boeier.02,
  misschien Assa Abloy uit Raamsdonkveer?

  #35075
  Jan Berents
  Deelnemer

  Dag Boeier.02.
  Wij hebben een bedrijf uit Dodewaard en geen problemen.
  Dormakaba
   
   

  #35076
  Rob
  Deelnemer

  Wat is (achteraf) de reden dat de deur regelmatig open blijft staan?
  Lag de storing echt aan de elektrische deurdranger of aan de aansturing daarvan.
  Mijn ervaring is dat dergelijke bedrijven uitsluitend kijken naar de werking van de deurdranger en geen bemoeienis hebben met bijvoorbeeld de daaraan gekoppelde intercominstallatie.
  In mijn oude VvE bleef de deur ook regelmatig open staan omdat er een contact in één van de toestellen in de appartementen, of van de sleutelschakelaar, bleef hangen.

  #13045
  Nederlandvve.nl
  Sleutelbeheerder

  Alvast bedankt voor de reacties maar eigenlijk zocht ik een bedrijf dichter bij Rotterdam.
  Rob, onze deur is een automatische schuifdeur, dus geen deurdranger. De reden waarom de deur open blijft staan is dat Kone, de vorige bedrijf, een veiligheidssensor boven de deur had geplaatst omdat zij zeiden dat de bestaande van toen niet meer aan de veiligheidseisen voldeed, achteraf bleek dat niet waar te zijn volgens Record, de nieuwe bedrijf. De sensor hebben ze aan de buitenzijde van de deur geplaatst was aan de straatkant is. Dat betekend dat iedere keer het regent water druppels op de sensor komt en geeft dan een signaal naar de besturing dat de deur niet dicht mag omdat er een object ertussen is. Ik heb dit aan zowel Kone als Record uitgelegd maar zij lijken het niet te (willen) snappen. Wij worstelen al drie jaar hiermee.

  #13046
  Rob
  Deelnemer

  Persoonlijk heb ik geen klachten over het bedrijf Record.
  Is het niet mogelijk om een constructie te (laten) maken waardoor er geen druppels meer op de sensor kunnen komen?

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.