Betrouwbare VvE beheerder vinden

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #10008

  Hallo,

  Graag zou ik willen weten of er een site is waar klachten gepubliceerd zijn over VvE beheerders?

  Alvast bedankt Selina.

   

  #10009
  Carla
  Deelnemer

   Ik denk dat wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare beheerder, je beter zelf je licht op zou kunnen gaan steken op de beheerdersmarkt i.p.v. op zoek te gaan naar een klachtensite!  Trouwens, wanneer zo’n site zou bestaan, hoe betrouwbaar acht je die dan?

   #10010

   Bedankt voor je antwoord
   Ben me aan het oriënteren om een goede VvE beheerder te vinden dit is allemaal nieuw voor mij ik lees de website van diverse beheerders maar daar vind je geen negatieve dingen op vandaar dat ik dacht misschien is er iets waar je kunt zien of er negatieve publiciteit is.

   #10011
   Carla
   Deelnemer

    @ Selina6221, ik begrijp je intentie om naar een goede beheerder uit te zien. Mijn advies, voor wat het waard is, zou zijn…..vlieg het niet aan op negatieve publiciteit. Ga kijken naar wat jullie nodig hebben en kijk dan welke beheerder bij jullie VvE past. Leg contacten en vraag offertes aan. Vraag naar referenties en ga daar , eventueel, ook mee in gesprek. Ontwikkel op deze wijze de keuze. Maar…..blijf ook opletten op wat er geschreven is in jullie eigen reglementen. Wanneer de VvE en haar bestuur deze regels goed toepassen, dan kan er m.i. niet zo snel iets mis gaan.
    Veel succes.

    #10044
    Anoniem
    Deelnemer

     Ik kan een paar tips geven. Een SKW certificaat zegt niet alles. “Verborgen” kosten kunnen een hoop verschil uitmaken. De ene vraagt naar verhouding veel geld voor elke informatieverstrekking naar een notaris (bij een nieuwe eigenaar voor de VvE) en bij de ander is dit weinig of inbegrepen. Een partij die de dienstverlening helder kan neerzetten, zou voor mij pluspunten krijgen.

    5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
    • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.