geheimhoudingsverklaring

 • Dit onderwerp bevat 3 reacties, 4 deelnemers, en is laatst geüpdatet op mei 14, 20192:51 pm door .
4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #10191
  Anoniem
  Deelnemer

   L.S., mag een VvE-bestuur verzoeken een z.g. geheimhoudingsverklaring, door een Technische Commissielid te ondertekenen. op straffe van, ‘bij overtreding’, onmiddellijke beëindiging der vrijwillige werkzaamheden?

   Ben

   #10192
   Carla
   Deelnemer

    Ik heb geen idee wat er schuil gaat achter een dergelijk handelen van het bestuur. Het klink in elk geval niet bepaald fris. En dat waarin het woord ‘transparantie’ toch de boventoon dient te voeren tussen een bestuur, technische commissie EN alle leden van een VvE.

    #10195
    Rob
    Deelnemer

     Volgens mij is het toch echt aan de vergadering om te bepalen wie wel of niet in één of andere commissie mag deelnemen of daaruit moet stappen.
     Uiteraard ben ik ook zéér nieuwsgierig naar welke zaken er binnen een VvE dan zo geheim kunnen of moeten zijn !
      

     #10198
     DikOz
     Deelnemer

      Is dat de geheimhoudingsverklaring in verband met de AVG? Daar is veel verwarring over. Bij ons vraagt de beheerder (geen bestuurslid) het bestuur een geheimhoudingsverklaring te tekenen. Volgens mij zou dat andersom moeten, als er al met zo’n verklaring moet worden gewerkt. Zelf, zou ik zou dit in het privacy beleid/verklaring regelen en niet met een aparte verklaring. Dat inderdaad nog los van de vraag of het bestuur een commissie lid kan ontslaan.

     4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
     • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.