Gemaakte afspraken in vergadering niet correct in notulen

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #3361
  Arie
  Deelnemer

   Beste forumleden,
   Laat ik eerst een beeld schetsen van onze VVE. Het gaat hierbij om 3 woningen binnen 1 pand. Er is een semi actieve VVE. dwz we betalen per maand een vast bedrag en houden met enige regelmaat een VVE vergadering. Een van de eigenaren is beheerder van de VVE en voorzitter van de vergadering. Kortgeleden heeft een vergadering plaatsgevonden waarbij prioriteiten zijn besproken en afspraken zijn gemaakt mbt uit te voeren werkzaamheden aan het pand en één van de woningen. De notulen bleken echter niet de juiste informatie te bevatten over de gemaakte afspraken en vervolgens besloten 2 van de 3 eigenaren terug te komen op de eerder gemaakte afspraken. Wat kun je in zo’n situatie? Waar het eigenlijk om gaat:
   In de vergadering zijn de 3 eigenaren mondeling akkoord gegaan met de werkzaamheden aan mijn woning maar bij nader inzien en nu alles in gang gezet is richting de aannemer krabbelen mijn 2 buren terug.

   #3362
   Bob
   Deelnemer

    Hi Arie,
    Als ik jouw verhaal goed begrijp maak je mijns inziens weinig kans.
    De voorzitter/notulist schrijft in het concept van de notulen wat hij meent dat er is gezegd/besloten.
    Het concept van de notulen gaat naar de twee andere leden. Het ene lid is het met het concept van de notulen eens, en het andere lid (jij) is ervan overtuigd dat het anders is.
    Dat maakt twee leden die vinden dat het concept van de notulen een juiste weergave is van de gemaakte afspraken en genomen besluiten.
    Daarmee is het twee tegen één, en jij beroept je op door jou vermeende mondelinge afspraken. Als de situatie zo ligt geef ik je buitengemeen weinig kans iets te bereiken.
    Vriendelijke groet, Bob.

   2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
   • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.