Het eigen belang

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #11192
  Rob
  Deelnemer

   Citaat uit deze uitspraak

   “… De acht overige leden hebben geen problemen in hun appartementen en zijn van mening dat de andere acht VvE-leden zelf de kosten van verdere afbouw dienen te betalen.”

   Hieruit blijk m.i. maar weer dat er nog genoeg eigenaars van appartementen zijn die nog niet zo goed weten wat een VvE precies betekent en voornamelijk kijken naar het eigen belang.

   #11264
   K. Rab
   Deelnemer

    Daar ben ik het volledig mee eens. Bij bezichtigingen vraag ik dan ook altijd of men weet wat het kopen van een appartementsrecht inhoudt. 9 van de 10 keer krijg ik een ontkennend antwoord. Niet vreemd natuurlijk, maar het is toch wenselijk als iedere verkopende partij (dus ontwikkelaars en mijn collega’s) dat vooraf eens goed gaan uitleggen

    #11265
    Bob
    Deelnemer

     maar het is toch wenselijk als iedere verkopende partij (dus ontwikkelaars en mijn collega’s) dat vooraf eens goed gaan uitleggen

     Mijn advies: als koper nooit blindvaren op de makelaar die voor de verkoper werkt. Zoek altijd zelf heel goed uit wat je precies koopt (wat het ook is, woning, appartement of anders). Als je je bij de koop al laat ondersteunen kies dan voor een eigen makelaar (die voor jou werkt,en niet voor de verkoper) !

    3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
    • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.