Hoe het vertrouwen in een professione VVE beheerder is hersteld…

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op Geen antwoorden door .
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #11907
  Nederlandvve.nl
  Sleutelbeheerder

  Op 27-05-2020 heeft ten kantore van [naam VvE beheerder] een open en eerlijk gesprek plaatsgevonden met de eigenaar, de heer [naam], en ALV leden van een VvE over de handel en wandel van een VvE bestuur in Dordrecht. Uit dit gesprek is duidelijk geworden dat [naam VvE beheerder] integer is en volledig handelt in opdracht van dat VvE bestuur. De problemen die twee Kascommissies hebben gesignaleerd in de VvE administraties over de boekjaren 2018 en 2019 zijn in grote lijnen veroorzaakt door de besluitvorming van dat VvE bestuur. De twee boekjaren zijn afgekeurd door de Kascommissies. Dat bestuur heeft een blokkade gezet op een open en transparante communicatie tussen ALV leden, [naam VvE beheerder] en het bestuur zelf. Het VvE bestuur ziet de VvE als hun koninkrijk en dulden geen inspraak van ALV leden. Het is jammer dat door het vreemde gedrag van het VvE bestuur misverstanden zijn ontstaan tussen de twee Kascommissies en [naam VvE beheerder].
  Een aantal ALV leden gaan zich nu beraden over de te nemen stappen hoe zij nu verder kunnen gaan met het huidige bestuur.

  -= Wordt vervolgd =-

  #12095
  Nederlandvve.nl
  Sleutelbeheerder

   Een aantal ALV leden gaan zich nu beraden over de te nemen stappen hoe zij nu verder kunnen gaan met het huidige bestuur. -= Wordt vervolgd =-

   
  En…..?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.