juridische hulp bij conflict met bestuur

 • Dit onderwerp bevat 3 reacties, 3 deelnemers, en is laatst geüpdatet op Geen antwoorden door .
4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #7675
  Nederlandvve.nl
  Sleutelbeheerder

  l.s.,

  kan iemand mij helpen met advies over waar ik jurische hulp kan vinden voor mijn konflikt met het bestuur van onze VvE ?    het konflikt bestaat o.a . uit  meningsverschil over rekeningen, geen inzage krijgen in de jaarcijfers en inzage in rekeningen en aanslagen van hoogheemraadschap en  nutsbedrijven.   Ik zoek dus een rechtskundige (advocaat )  op het gebied van verenigingen , zoals een VvE .   dank.

  #7677
  Colin
  Deelnemer

  Er zijn in Nederland meerdere partijen actief op het gebied van het appartementsrecht, maar het noemen van namen wordt hier volgens mij al snel als “reclame” beschouwd en daarom gecensureerd.

  #7679
  Rob
  Deelnemer

  Valt toch wel mee dacht ik !
  Volgens mij heb ik hier wel vaker een verwijzing gezien naar goede advocaten.
  De namen van AMS advocaten of Rijssenbeek zie ik hier wel vaker voorbij komen. 😉

  #7680
  Colin
  Deelnemer

  Okay, ja, ik wist niet helemaal zeker meer of er regels gelden ten aanzien van “reclame”, maar je hebt gelijk, Rijssenbeek is inderdaad de bekendste naam en een juridische dienstverlener waar volgens mij best wel veel VvE’s een abonnement hebben lopen. Die andere, AMS, kende ik dan persoonlijk weer niet.
  Verder schieten mij de namen te binnen van Kim Kroon van Van Till Advocaten en Richard de Laat van De Advocaten van Van Riet, die op persoonlijke titel artikelen publiceren. Op vverecht.nl zie je ze staan in een heel rijtje namen van redactieleden.
  Maar hoe je dit verder ook gaat insteken, ik neem aan dat je over een verzekering voor rechtsbijstand beschikt? Anders wordt het een kostbare aangelegenheid.
  Edit: nog een dingetje, als jouw VvE toevallig een abonnement heeft bij Rijssenbeek, dan neem ik aan dat ze voor een individueel VvE-lid niets kunnen betekenen, want dat zou een procedure tegen hun eigen klant betekenen 🙂
   
   

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.