Kascommissie fysiek niet aanwezig tijdens de ALV VvE

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #12784
  Anoniem
  Deelnemer

    

   Goedenavond,

   Tijdens de ALV van onze VvE, werd door de voorzitter verteld, dat de jaarrekening 2019 van onze VvE goedgekeurd was door de kascommissie. Ik had wat vragen over de jaarrekening en die wilde ik stellen aan de kascommissie. Ik stelde mijn vraag en de voorzitter vroeg of de kascommissie die kon beantwoorden, helaas er was geen kascommissie aanwezig, die was uitgenodigd in de 3e sessie. Onze ALV was opgedeeld in 3 delen  i.v.m. de grote van de ALV. Niet meer als 30 eigenaren per sessie. Ik heb me onthouden van stemming voor het dechargeren van het bestuur, maar wel gevraagd of het in de notulen opgenomen kon worden, dat de kascommissie niet aanwezig was in onze sessie. Wat is uw advies?

   #12821
   Rene
   Deelnemer

    Wat ik me dan afvraag is, kon ‘t bestuur de vraag niet beantwoorden. Zij hebben tenslotte de uitgaven gedaan.
    I.v.m. corona zoekt iedere VVE uitwegen om toch aan de regels te blijven voldoen zonder volledig stil te komen staan. Daarmee wordt je geconfronteerd met consequenties zoals die van u, die niemand had voorzien.
    Aangezien de vergadering door gegaan is en mijn aanname is dat decharge is verleend, rest u slechts een gang naar de rechter om de beslissing van de vergadering aan te vechten.
    Of dat ook mijn advies zou zijn, dat ligt er aan wat precies uw vragen waren. Misschien kunnen deze ook buiten de ALV om gewoon aan u beantwoord worden.

   2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
   • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.