Naambordje verplicht?

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #9262
  Anoniem
  Deelnemer

   Kan een VvE met 3 leden een lid verplichten zijn naam bij de deurbel te vermelden en hoe dan? Het argument van een lid is dat “iedereen” bij hem aanbelt voor postpakketten, dit vindt hij hinderlijk en daarom moet ook elk lid zijn naam bij de deurbel hebben. Degene die geen naambordje heeft laat NOOIT pakketten bezorgen op zijn eigen adres, dus het is een vreemd argument.  De persoon wil om privacyredenen geen naambordje op zijn deur.

   • Dit onderwerp is gewijzigd 2 maanden, 2 weken geleden door .
   #9265
   William
   Deelnemer

    Privacyredenen… Welke redenen zijn dat dan?
     

    #9266
    Rene
    Deelnemer

     De postbezorgers krijgen slecht betaald en pakketten waarvoor ze twee keer langs moeten zijn nog minder rendabel. Het gevolg daarvan is dat ze bij afwezigheid op zoek gaan naar buren die wel thuis zijn. Een naambordje gaat dat niet oplossen.
     https://www.deurstickergeenverkoop.nl/contents/nl/p34_sticker-wij-nemen-geen-pakket-aan-voor-buren.html

     Ik heb sowieso een hekel aan utopische oplossingen die in de praktijk waarschijnlijk geen verschil zullen maken. Dus verplichten van naambordjes moet je niet aan beginnen.

     #9283
     Alexander
     Deelnemer

      Ondanks dat het voor veel mensen en bedrijven wenselijk is, is het hebben van een naambordje in Nederland niet verplicht. De eigenaar die hinder ondervindt moet of de pakketjes weigeren of zo’n mooie sticker regelen.

     4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
     • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.