Onderhoudskosten c.v. installatie garage eigenaren

 • Dit onderwerp bevat 0 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op Geen reacties door .
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #35232
  Nederlandvve.nl
  Sleutelbeheerder

  het portiek appartementen complex bestaat uit 24 appartementen. (4 trappenhuizen) en 16 garages. De verwarming van de appartementen is voorzien vanuit een extern ketelhuis. De garages hebben geen c.v /gas/ water/ elektra voorzieningen. De regelgeving middels een Splitsingsakte waarin het Modelreglement van splitsing van Eigendom 1983 van toepassing wordt verklaard.

  De garage eigenaren bestrijden dat de vraag om bij te dragen in de onderhoudskosten van de centrale verwarming gerechtvaardigd is op grond van ;

  in de splitsingsakte pagina 10 wordt het Reglement van splitsing van Eigendom ” 1983 van toepassing verklaard met enkele afwijkingen.

  pagina 10 onder punt 2. In afwijking van het bepaalde in artikel 3 lid h komen <u style=”-webkit-font-smoothing: antialiased;”>de kosten van de verwarming</u>, brandstof en water, voor zover het verbruik daarvan via meters apart wordt gemeten, voor rekening van de eigenaar (s) casu quo gebruiker (s) van het betreffende appartement.
  Reglement van splitsing van Eigendom 1983 ofwel Modelreglement bij splitsing in appartementsrechten 1983
  pagina 5 onder h. <u style=”-webkit-font-smoothing: antialiased;”>de verwarmingskosten</u>, waaronder begrepen de kosten van de verwarmingsinstallaties, de brandstofkosten, de kosten van onderhoud van de verwarmingsinstallaties, de op de desbetreffende kosten betrekking hebbende administratie, alsmede ,  voorzover van toepassing de kosten van registratie en berekening van het warmtegebruik voor zover het gemeenschappelijke installaties betreft tenzij de akte daar omtrent een afwijkende regeling bevat:
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.