Verplicht onderworpen aan PostcoderoosReglement.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #35216
  Roel
  Sleutelbeheerder

   Geacht Forum,

   Het Bestuur van ons appartement heeft voor 2 jaar geleden het idee opgepakt om zonnepanelen te gaan plaatsen op het dak van ons appartement.

   Ik was hierover best enthousiast, echter werd dit allemaal te ingrijpend, en al snel werd er niet meer over individuele deelname, maar over collectieve deelname middels het Postcoderoosproject.

   Hiervoor is tevens een Huishoudelijk Reglement opgesteld, welke met meerderheid van stemmen is aangenomen. Gezien de individuele voordelen die ik daar als deelnemer aan zou hebben, heb ik hier echter niet mee ingestemd, echter meerderheid wel, en dus aangenomen.

   Nu komt echter mijn bezwaar, ik wordt nu verplicht eigenaar van 2 panelen, welke ik “gratis”ontvang, maar waarmee ik wel deelnemer ben, en dus ook mede aansprakelijk voor eventuele onkosten van dit project.

   Mijn vraag is dan ook in hoeverre het bestuur mij kan dwingen om deel te nemen aan dit project. Let wel ik ontvang geen mindering op mijn stroomverbruik, dus geen saldering, enkel  gedeeltelijke vrijstelling/korting op de energiebelasting.

   Ik weet niet alles, maar daar weet ik dan wel alles van...

  1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.