Videofoon/intercom

 • Dit onderwerp bevat 3 reacties, 3 deelnemers, en is laatst geüpdatet op Geen antwoorden door .
4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Auteur
  Berichten
 • #12774
  Nederlandvve.nl
  Sleutelbeheerder

  Hallo allemaal,

  Ik heb een praktische vraag: ik woon in een gebouw met 3 appartementen. Onze intercom is verouderd en graag zou ik een videofoon (met deurontgrendeling) willen laten plaatsen. Uiteraard waarbij de bewoners elk in eigen appartement in kleur kunnen zien wie er aanbelt. Her en der heb ik wat offertes aangevraagd, de meesten zijn rond de 1500e. Heeft iemand een goede tip? Alvast dank! PS: Omgeving Rotterdam.

  #35060
  nico
  Deelnemer

  hallo Lessie71,
  mss sleutel &  slotenhuis in rotterdam?
   

  #12776
  DikOz
  Deelnemer

  Ik heb gezocht voor een flat met 10 woningen, prijsindicatie was €5000 incl. voordeur unit en 10x binnen units, gebruik van bestaande bekabeling, maar vermoedelijk excl. installatie. Ik vind dat echt veel te duur. We praten over een camera, microfoon, voeding aansluiting belknoppen en 10 displays met een deuropener, bestaande kabels gebruiken)  en heb gekeken naar Chinese systemen. Die zijn er echt in overvloed en veel goedkoper.
  Maar ik heb daarvan weinig aanbod met service in Nederland gevonden. Uiteindelijk een showroom gevonden in Gorinchem. Hoge resolutie, nachtzicht, 180 graden zichthoek. Maar, het is afgeketst op de beldrukkers en naamplaatjes !  Die hebben we nu eenmaal apart en erg mooi ogend. Het Chinese systeem had echter alles geïntegreerd en kon geen externe belknoppen aan.
  Maar ik blijf zoeken en denk zelf dat een compleet systeem voor 10 appartementen voor €1500-€2000 mogelijk moet zijn. Dat zou ook het probleem oplossen dat reparatie van de gebruikelijke dure merken ook erg duur is. En dat een levensduur in die sector van 10 jaar al lang is.
  Als je iets vindt ben ik zeer geïnteresseerd.
   

  #12811
  Lessie71
  Deelnemer

  @DikOz: https://www.intercomdiscounter.nl/intercom-10-appartementen (2000e voordeliger dan wat jou werd aangeboden).
  https://www.amazon.nl/VAVE-woningen-video-deurintercom-intercom-1000TVL/dp/B07TNH8BVG (voor 12 appartementen; wellicht heeft dit type ook een systeem voor 10 app.).
  Heb zelf een systeem gevonden voor 3 appartementen voor 300e 🙂

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.