VvE Beheerder weigert notulen te sturen

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #8915
  melne1550
  Deelnemer

   L.S.

   Normaal gebruikelijk is het bij onze VvE van ons appartementencomplex dat de gecontracteerde VvE Beheerder de vergadering voorzit en de Notulen verstrekt na verloop van 1 à 2 weken na de ALV vergadering. Tijdens de laatste ALV vergadering in de laatste week van september 2018 zijn er belangrijke besluiten genomen door de bewoners met een meerderheid van 2/3 van de aanwezigen. De stemming geschiedde schriftelijk, d.w.z. dat er stembriefjes zijn gemaakt met 3 keuzes om de stem op uit te brengen. Nu is er onenigheid tussen ons Bestuur en de VvE Beheerder. Tot op heden hebben wij als bewoners nog geen notulen van deze belangrijke vergadering mogen ontvangen. Zijn nu de genomen besluiten toch rechtsgeldig, of kan een Bestuurslid die ook alles genoteerd heeft van deze vergadering de notulen opstellen en distribueren onder de bewoners.

   Alvast hartelijk dank voor uw reactie.

   Groet

   Melne1550

   #8918
   Rob
   Deelnemer

    De beheerder werkt in opdracht van de vereniging en het bestuur en dan is het ietwat vreemd als zij hun eigen weg willen gaan.
    Maar voor buitenstaanders is het moeilijk hier iets echt zinnigs over te zeggen omdat niemand hier weet wat er precies aan de hand is, maar goed is het natuurlijk niet.
    De besluiten die  in de vergadering genomen zijn blijven gewoon rechtsgeldig, ze moeten alleen nog op de juiste wijze in de notulen terecht komen.
     

   2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
   • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.