Waar is het instituut waar daadwerkelijk hulp verkregen kan worden?

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op Geen reacties door .
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #12918
  Nederlandvve.nl
  Sleutelbeheerder

  Ik ging er altijd vanuit dat een VvE volgens de reglementen werkte. Niet bij ons. De ellende is al jaren hetzelfde en je kunt niets doen.

  Normaliter zou je toch zeggen dat je je aan je nieuwe buren voorstelt en zegt wat voor een werkzaamheden je gaat ondernemen, zodat er een nulmeting gedaan kan worden.Vorige week donderdag een brief van een bv in de bus gekregen dat het afgelopen maandag renovatiewerkzaamheden begint. Er is een nieuwe eigenaar/eigenaren?  Maandag geeft een werkman aan dat de vloer eruitgaat en een nieuw keukenblok erin komt. Verder niets.  Had ik gedacht. Het bestuur mailt vandaag dat de nieuwe eigenaar ook de standleiding gaat vervangen en dat ik dat moet toestaan. Een aantal jaar geleden vroeg ik meermaals tevergeefs of het bestuur op de alv kon voorleggen of ik mijn vloer geluidsisolerend mocht maken. Uiteindelijk leverde dat volgens de advocate een onterechte boete op, want het bestuur weigerde e.e.a. te behandelen.

  2. Er is blijkbaar een enorme lekkage aan een liggende leiding. De verzekering van de VvE wordt aangesproken en die betaalt. Het onderhoud van liggende leidingen is echter voor rekening van de eigenaar.

  3, Het bestuur past het aantal stemgerechtigden aan met medewerking van de beheerder die mogelijkerwijs niet legaal gekozen is. Er wordt gewoon een schilder ingehuurd zonder dat het aantal stemgerechtigden juist is.

  3. als je vragen stelt, dan wordt er aangifte van smaad gedaan en is de kans zeer groot dat je voor de politierechter mag verschijnen en een strafblad krijgt. Niemand van de overige 53 eigenaren is erin geïnteresseerd. Toch aardig zo’n Splitsingsreglement.

   

  #12919
  Rob
  Bijdrager

  “Waar is het instituut waar daadwerkelijk hulp verkregen kan worden?”
  Ik vrees dat het in dit soort gevallen de rechtbank zal zijn.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.