Reageer op: Tweede vergadering ontwijken door lange telling?

#10080
Rob
Deelnemer

  Ik neem aan dat alle leden de intentie hebben om een ALV goed te laten verlopen en besluiten te nemen op de voorstellen die stonden geagendeerd.

  Dat hoop ik ook dat alle leden die intentie zouden hebben.
  De handelswijze in deze VvE laten wat mij betreft een heel ander beeld zien.
  Zoals @Marc terecht aangeeft is het geheel de vrije keuze van een eigenaar om wel- of niet op de vergadering aanwezig te zijn of om wel- of niet iemand te machtigen.
  Alleen om die reden vind ik het al vreemd dat een bestuur leden gaat optrommelen.

  De vraag was of ze er mee weg zouden komen, en daarop heb je mijn visie

  Inderdaad, een visie en niet meer dan dat !
  Net als dat andere forumleden hier hun eigen visie weergeven.
  Om dan kreten voorbij te zien komen als “jouw (vermeende) gelijk” of te spreken over “(slechte verliezers)” en op die manier andersdenkenden in een hoek (willen) plaatsen vind ik persoonlijk een vreemde wijze van discussieren op een forum.

  Als je het op de inhoud niet kunt winnen gaan we twijfel zaaien?! Jouw reactie is volkomen off topic. Deze thread gaat niet over de vraag of Rijssenbeek nooit een fout maakt of niet, maar over de vraag die Marc stelde. Daar geef ik tenminste feitelijke en inhoudelijke reacties op, niet slechts vermoedens en (onderbuik)gevoelens.

  Voor de zoveelste keer, het is hier een forum en geen rechtbank en het gaat hier niet om winnen of verliezen.
  Wat mij betreft hoeft niemand op een forum gelijk te hebben maar heeft eenieder het recht zijn eigen mening en/of standpunt te verkondigen.
  Ik verwees naar dat andere topic omdat ook in dat topic de indruk werd gewekt dat hetgeen uit HET boek kwam wel waar moest zijn.
  En heel eerlijk…. ik ging er toen ook bijna automatisch vanuit dat dat allemaal wel klopte.
  De reactie van nederlandVvE maakte voor mij in ieder geval weer duidelijk dat je je dus nooit moet laten leiden door stellige overtuigingen, van wie dan ook.
  Wanneer iemand zich serieus afvraagt of het wel of niet verstandig is om een rechtszaak te beginnen hoop ik toch ook echt dat die beslissing gemaakt wordt in overleg met een echte jurist op dit vakgebied en dat diegene die beslissing niet laat afhangen van meningen op een forum.
  Voor mij is een forum niet meer dan een goede plek waar iemand informatie kan opdoen en kennis kan nemen van verschillende meningen en denkwijzen over diverse zaken.