Reageer op: Tweede vergadering ontwijken door lange telling?

#10082
Bob
Deelnemer

  Aaaah, hartelijk dank voor de nadere uitleg.
  Echter:
  Ik heb nimmer bestreden dat iedereen een eigen mening mag hebben en die ook daadwerkelijk mag ventileren op het forum. Iedereen mag zijn mening geven, en jij dus ook. Dat heb je daadwerkelijk gedaan, dus waar maak je je druk over?
  Je geeft aan dat iedereen kan en mag discussiëren (dan helpt het vaak als er tegengestelde meningen zijn, het is niet zo dat de meeste stemmen gelden en dat daarmee iedere discussie wordt doodgeslagen). Daar zijn we het dus ook al over eens.
  Wanneer je op enig forum een (niet of onvoldoende onderbouwde) mening ventileert loop je als poster het risico dat (zeker waar je stelt dat er mag/moet worden gediscussieerd) iemand anders zijn mening tegenover de jouwe stelt. Als je dat risico niet wilt lopen kun je naar mijn stellige overtuiging beter maar niet posten. 😉
  Wat mij echter wat te ver gaat is dat jij jezelf kennelijk de norm en waker acht voor wat betreft wat er wel kan en/of zou zijn toegestaan op dit forum.
  Ik heb nog steeds niets anders gedaan dan onder andere jouw mening tegenspreken, en wel onderbouwd. Ik heb je op geen enkele wijze het recht op jouw geheel eigen mening (en die is niet meer dan dat 😉 ) ontzegd, noch heb ik ergens gesteld dat ik de absolute waarheid zou verkondigen. Als jij dat anders ontvangt en/of ziet is dat jouw probleempje, en niet het mijne.
  Rest mij op te merken dat ik inhoudelijk nog steeds bitter weinig van je heb mogen vernemen, maar dat is geen probleem, je hebt op dat vlak absoluut geen enkele plicht.
  Jammer dat je de uitdaging niet aanneemt en door de discussie bijdraagt aan de beeldvorming van alle bezoekers en hulpzoekers.
  Het is niet anders. Tot de volgende discussie maar weer. 😉
  Ik ga mijn tijd weer aan wat andere nuttige zaken besteden.