Reageer op: Juridisch & financieel dilemma kozijnen VVE

#10418
Rob
Deelnemer

  Zoals je weet heb ik nimmer (ook nu niet) iemand het recht op een eigen mening (hoe onjuist ook) ontzegt.

  …. hoe onjuist ook?
  Je hebt alleen nog maar verkondigt dat mijn mening onjuist zou zijn,  maar je hebt noch aan mij, noch aan de mede-forumleden enig juridisch bewijs daarvoor geleverd.

  betrokken jurist begint, zoals eerder gezegd, met de woorden dat dat de conclusie zou kunnen zijn.

  En eindigt met de woorden “Het oordeel van het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden betekent dat deze bepaling in het modelsplitsingsreglement in strijd is met de wet en dus nietig.”
  En dat je daar dus blijkbaar óók een andere conclusie aan kán verbinden is dan weer slechts jouw interpretatie van het blogje, en daarmee eveneens zeker géén bewijs.

  Daarna maakte je het nog bonter door in reactie op een daaruit voortvloeiende post/vraag te beweren dat een overeenkomstig artikel lid 8 mutatis mutandis (en op grond van aangehaald vonnis) eveneens nietig zou zijn. Ook die bewering is onjuist.

  Ook daarvoor heb je geen enkel juridisch bewijs aan mij en de forumleden geleverd en moeten we kennelijk vanuit gaan dat jouw mening de enige echte is.

  Dat je naar eigen zeggen ruim voldoende kennis zou bezitten over het VvE-recht…

  Niet alleen eigen zeggen hoor 😉 , een heeeeeeele tijd geleden schreef zelfs jij op het forum van VvEbelang, aan mij gericht

  Dank voor jouw compliment! Ik weet dat het van een goede VvE-kenner komt.  😉

  😉

  Nogmaals, ik respecteer jouw mening, maar dat en HET Hof en de betrokken jurist beiden vaststellen dat het een voldongen feit is dat aangehaald artikel uit het MR (en dus ook alle overeenkomstige en equivalente artikelen uit de overige MR’n) nietig is, is naar mijn stellige overtuiging simpel volslagen onjuist.

  Kijk, zo lees ik het graag, en zo kan het dus ook 😉

  Tot slot merk ik op dat ik op geen enkele manier van plan ben of zin heb om jou te overtuigen, maar slechts reageer op door posters als vaststaand feit gepresenteerde onwaarheden en onjuistheden, om zo in elk geval te voorkomen dat hulpzoekende bezoekers/vragenstellers met volkomen verkeerde informatie eindigen.

  Dus als jij aangeeft dat iets fout is, dan moet iedereen dat ook direct aannemen?
  Dan zijn er per definitie geen andere mogelijkheden?
  Is dat de conclusie die ik en de andere forumleden uit jouw berichten moeten trekken?
  Als je echt bang bent dat hulpzoekende bezoekers/vragenstellers met volkomen verkeerde informatie eindigen, staat niemand je in de weg om zelf bij te dragen aan het beantwoorden van de vragen.
  Uitsluitend afwachten (en hopen?) tot een andere reageerder (met name ondergetekende)  een “fout” maakt voegt m.i. werkelijk helemaal niets zinnigs toe.
  Daarna zal iedereen, zoals Ronald ooit eens prachtig omschreef, zijn eigen plan moeten trekken.
  “Net als de bondscoach die 17 miljoen pseudo-bondscoaches achter zich heeft staan, zul je zelf het veld moeten overzien en je eigen plan trekken.”