Reageer op: Wat kan ik hier nog meer aan doen?

#10793
Carla
Deelnemer

  @ OnePLusOne, je spreekt o.a. over zakken met puin, vanwege verbouwingen. Eerder las ik dat jullie complex bestaat 24 appartementen. Ik zou haast zeggen, dan is dát afval toch redelijk snel te traceren waar het vandaan komt. Maar dit ter zijde. Met @Rene, denk ik ook dat wanneer je als bestuurder aan alle eigenaren laat weten dat zij zelf ( met elkaar, ook al ben je niet schuldig ) de rekening betalen van het steeds weer laten ontruimen, er toch op enig moment een lampje bij iedereen moet gaan branden.
  @ Nico heeft gelijk, je zal toestemming moeten vragen aan de VvE om een camera op te mogen hangen. ( kost ook geld! ) Verder zal je aan de regelgeving moeten voldoen m.b.t. het gebruik maken van een camera.
  Stel dat de vergadering akkoord gaat, dan ben je er nog niet. Neem vervolgens dan  een verbodsregel op in jullie huishoudelijk reglement incl. een boetebepaling.
  Wenst de VvE geen camera en blijven ze volharden in hun gedrag, ( incl. het hebben van maling aan de verwijderkosten ) dan wens ik je een lange adem. 😉
  Zie ook: https://www.m2beveiliging.nl/cameratoezicht-en-privacy-in-2019-wat-mag-nu-wel-en-niet/
  https://www.vverecht.nl/2012/01/camera-toezicht-in-hal-appartementencomplex/
  Met vriendelijke groet, Carla