Reageer op: Is deze doorlooptijd normaal?

#10797
Anoniem
Deelnemer

  @Carla, we hebben in april de ALV gehad en hebben toen besloten om een ander budget (eigenlijk bedoeld voor onderhoud van deuren) te gebruiken voor het opruimen van de berging; een onderdeel van de opruiming was ook het plaatsen van sloten zodat de berging niet meer vrij toegankelijk zou zijn voor iedereen.
  Op het moment van de ALV waren er nog geen offertes aangevraagd omdat er tijdens de ALV pas een besluit is genomen om deze werkzaamheden uit te gaan voeren.
  Ik heb vandaag nog een van de aanbieders gebeld (die vier weken geleden hier geweest is). Hij geeft aan dat ze nog bezig waren met de voorbereiding voor het sluitplan en zegt volgende week een offerte (met sluitplan) te kunnen sturen. Vier(!) weken voor iets dat in aantekeningen van de beste monteur al bijna helemaal uitgewerkt was vind ik heel ruim.

  @Rene
  , het betreft de algemene voordeur, hierbij zou het volstaan om alleen de cilinder te vervangen. Bij de twee deuren richting de daadwerkelijke berging moeten überhaupt nog beslagen, cilinders e.d. worden gemonteerd. In de deuren naar de berging zit op dit moment alleen een klink in de deur (aan beide kanten).
  Het feit dat Jan-en-alleman nu vrije toegang heeft tot de berging is iets dat we dus als VVE niet meer willen.
  De berging is vrij letterlijk twee weken schoon geweest en inmiddels is het eerste matras alweer gedumpt. Ik wil niet zeggen dat sloten dat geheel verhelpt/tegen gaat, maar het zou het wel minder aantrekkelijk maken denk ik.
  Dank voor jullie beide reacties.
  Mvg, OnePlusOne