Reageer op: Expertise

#11279
Carla
Deelnemer

    De naam van de advocaat wordt niet genoemd op de site van nederlandvve.nl. Is wel te zien via de link ‘vonnis’, die je brengt bij de site ‘De rechtspraak.’ Op de daar geplaatste vonnissen  staan altijd de namen van de raadsmannen/vrouwen. Evenzo de naam van de rechter.
    Wanneer je naar het specialisme kijkt van de betreffende advocaat lijkt me de waarschuwing van @ Rob én van de verantwoordelijke van de site nederlandvve.nl beslist niet overbodig.
    Wat de betreffende advocaat heeft doen besluiten om deze zaak te willen behartigen, is vanzelfsprekend onbekend. Dat de rechter deze advocaat een , ongevraagd, advies geeft conclusies te trekken uit zijn/haar , zo blijkt, ondeskundig handelen, vind ik alleen maar toe te juichen.
    ‘ Schoenmaker houd je bij je leest.’ Voor een geschil in/met een VvE, raadpleeg een deskundige in het appartementsrecht. En ja, wanneer je een juridische ‘wedstrijd’ aangaat staat het behalen van ‘goud’ niet al bij voorbaat vast. Toch ook kan een ‘zilveren medaille’  van belang zijn om vermeende inzichten te kunnen bijstellen. Het is immers niet altijd wat het lijkt. 😉