Reageer op: Verplichtingen/verantwoordelijkheid van kascommissie bij direct aftreden bestuur

#11678
Roel
Sleutelbeheerder

  @ Teckeldorus, je schetst in enkele zinnen de situatie, zoals ik die , gaandeweg je bijdragen, ook zo had ingeschat. Wat een super vervelende ontwikkelingen. Ik heb met je te doen. ( hoewel je daar niet mee verder komt ūüôā )
  Mijn vraag is…..heb je nu werkelijk helemaal niemand daar waar je, in alle redelijkheid, mee in gesprek zou kunnen gaan? Je sprak immers eerder over een mogelijk aantal stemmen die je zou kunnen bereiken!
  Of een briefje in de bus bij iedereen met een link naar deze site, daar kom je, ondanks je hopen op…., niet veel verder helpen. Want wie van de leden zal dit allemaal snappen??
  Gezien het dilemma van ‘corona’,¬† ( geen vergadering ) blijf ik zelf bij mijn eerste idee.
  Spring over je eigen schaduw heen en maak een mooie brief, zonder verwijten, met een duidelijke uiteenzetting van de gerezen situatie én een onderbouwde visie om tot, gezien de omstandigheden, een tijdelijke oplossing te komen. Dit om de VvE niet in de problemen te laten komen.
  ( bestuur vragen te laten weten aan de leden om terug te komen op het besluit en voorlopig als bestuur aan te blijven totdat er een vergadering weer mogelijk is. )
  Het verdient niet de juridische schoonheidsprijs, maar gegeven de omstandigheden mogelijk wel een oplossing voor nu. En jij hebt als een verantwoordelijk  voelend lid er dan alles aan gedaan wat mogelijk is. ( nu ) Doe desnoods een afschrift ervan in elke brievenbus van de leden.
  Sterkte man en een vriendelijke groet,
  Carla

  Ik weet niet alles, maar daar weet ik dan wel alles van...