Reageer op: Geschil met bestuur VVE

#12472
Nederlandvve.nl
Sleutelbeheerder

   Bedankt voor je reactie Rob. Ik heb nu reactie per mail terug dat “het bestuur het momenteel niet heeft over boetebepalingen, maar slechts over de oplossing”.
   Alleen kost die oplossing wel heel veel geld aangezien zij twee firma’s willen inschakelen voor het dichten van een gat in de gevel.
   Ook stond de secretaris vanavond aan mijn voordeur met het dwingende verzoek om foto’s te willen maken van de gevel. Ik heb aangegeven dat ik de gang van zaken tot nu toe niet vertrouw, ik het gevoel heb dat mij een oor aangenaaid wordt en ik eerst rustig wil bekijken wat hierin een juiste gang van zaken is. Hij gaf ook aan dat hij de foto’s wilde maken om vervolgens aan het bouwadviesbureau voor te leggen. Ik heb toen direct aangegeven dat ik deze kosten absoluut niet ga vergoeden en zij, wanneer zij hiervoor een bouwadviesbureau inschakelen, deze kosten zelf moeten betalen.
   Ik vertrouw deze gasten voor geen meter en ben erg op mijn hoede. Nog tips en adviezen hoe hiermee om te gaan in deze specifieke situatie? Vast bedankt.