Reageer op: VVE Verdeelsleutels / Breukdelen

#12743
Jet
Deelnemer

   Beste Rob,
   het trappenhuis en de lift kan iedereen gebruiken. Ik zelf vind dat als je lift niet gebruikt daar ook niet voor hoeft mee te betalen, maar kan me wel vinden in mee te betalen als men dat wil.
   echter als jij twee verdiepingen hebt, een dakterras en een balkon boven. En onder jou woont iemand die een appartementje heeft 1 verdieping veel minder vierkante meters en een tuintje maar die is voor eigen want die hoort er dan niet bij.
   dan is oneerlijk om ieder gelijk te laten betalen. Hoeveel jij ook roept tis gemeenschappelijk. Beneden kan niet op balkon en dakterras en zij moeten wel hun tuin zelf betalen.
    
   die verdeelsleutel is er niet voor niks. En tot nu toe eerlijkst.
   stel jij koopt riant appartement 400.000 allemaal extras buiten. En onder jou 200.000 appartementje. De boel stort in. Maar iedereen heeft een gelijk deel. er van uitgaande dat niet herbouwd kan worden. En jij krijgt 300. 000 want ja gelijke verdeelsleutel….En de 200.000 appartementjes krijgen ook 300.000 zou je dan nog gelijke verdeelsleutel willen?
   En dan wil je na de bouw extra wel vastleggen maar voor de bouw niet.
   ow ik kom uit een appartement waar de verdeelsleutel gelijk was.  En das absoluut niet okay!!! Daarbij betaalde boven bijzonder weinig maar beneden een normaal bedrag. Dus die wilde wel omhoog maar dan werd voor beneden weer veel te veel.
   begrijp niet zo goed waarom jij gelijke verdeelsleutel wil en raar vind dat kleinere appartementen minder betalen dan de grote appartementen.
   woon je zelf in appartement waar je meer betalen moet?
   groet