Reageer op: Veel lekkages en waterschade door dak, alleen voorzitter Vve weigert toestemming

#13097
DikOz
Deelnemer

    Sorry dat ik doorvraag, maar het is  mij nog niet duidelijk. Hiervoor schreef je “Hij is idd alleen voorzitter in de vergadering.” Nu schrijf je dat hij voorzitter van het bestuur is. Wat is precies het geval? Zoals het nu overkomt zijn de functies ‘Voorzitter van het Bestuur’ en ‘Voorzitter van de Vergadering’ gecombineerd in 1 persoon?
    Dan het punt “Echter staat in ons huishoudelijk reglement dat alle beslissingen moeten worden getekend door voorzitter en penningmeester“.
    Over wat voor beslissingen gaat dat? Is dat wat je in het begin aangaf “de eigenaar van het pand, tevens voorzitter [ van de Vve], weigert toestemming, …” ? Daar hoeft en mag het bestuur niet over te beslissen. De vergadering beslist over dat dakonderhoud door te stemmen (dat hebben jullie al gedaan, lees ik) en het bestuur voert de beslissing uit. Eventueel kan je de offertekeuze ook in de vergadering doen.
    Wat moet er dan nog in het bestuur beslist worden?
    Overigens  welk modelreglement is geldig? Staan er in de splitsingsakte nog wijzigingen op dat modelreglement? En wat staat er precies in het HR over beslissen?