Reageer op: MDOP Kunnen we akkoord gaan met wijzigen

#35598
RegelAlles
Deelnemer

   Een 2e eigenaar is het eens in de volgende tekst, mijn vragen aan het perspectief MDOP-bedrijf.
   zoals ik hieronder zeg, als we een paar dingen eruit halen, kunnen we hopelijk een resultaat krijgen waar we achter kunnen komen. Als de maandelijkse bijdrage te hoog wordt (gedreven door het opnemen van dingen die kunnen en moeten worden weggelaten), vinden we misschien meer problemen dan bruikbaarheid.

   3. Is het voor u mogelijk Advies over het volgende op te nemen, maar dit NIET in de MDOP-berekening op te nemen? Dit zijn elektra, deuren, ramen, balustrades. De redenering is als volgt: een. In onze divisieovereenkomst ziet u dat elke eigenaar verantwoordelijk is voor zijn eigen elektriciteit. b. Daarnaast komen we overeen dat elke Eigenaar ook verantwoordelijk is voor zijn eigen ramen en deuren, en ook voor zijn eigen balustrades. Dit komt doordat ze door de jaren heen onafhankelijk zijn onderhouden, de 3e verdieping heeft bijvoorbeeld PVC, de begane grond heeft onlangs zijn houten kozijnen geverfd en de middelste verdieping is waarschijnlijk aan onderhoud toe.

   4. Is het mogelijk om voor de gemeenschappelijke ruimtes trappenhuis, gevels een berekening tegen 50% op te nemen? Deze ruimte wordt gedeeld met de 3 aangrenzende appartementen, maar zij weigeren een VvE te vormen.

   5. Deze verzoeken worden gedaan om het MDOP in lijn te houden met de werkelijkheid, om geen resultaat te hebben dat het eigenlijk moeilijker maakt om te ondersteunen. We willen inderdaad investeren in een gezond gebouw, maar hebben ook de maandelijkse bijdrage nodig om haalbaar te zijn voor onze leden.