Reageer op: Bezwaar kosten

#37202
VvE-stem
Deelnemer

   Onze VVE krijgt een zware kosten post te verduren, het komt neer op 14.000 euro per eigenaar.

   Onze VVE bestaat voor een deel uit particuliere eigenaren en voor een deel uit een woningbouw organisatie en zij hebben ook een meerendeel van de stemmen. De kostenpost is voornamelijk omdat de huurders klagen en dus wil deze organisatie een oplossing, wij worden min of meer gedwongen om die kosten op te hoesten omdat ze de meerderheid hebben. Voor de eigenaren is het van veel minder belang omdat onze opgang via onze voordeur gaat en voor de huurders over een gezamelijke vlonder op de 1e verdieping en die zou vervangen moeten worden.

   Wat kunnen we hier tegen doen eventueel? We zijn nog in een overleg fase maar ik vrees dat de organisatie ons gaat dwingen de kosten op te hoesten.

   Je bent niet helemaal te volgen.
   Er is 1 vlonder op de 1e verdieping en op die eerste verdieping zitten alle huurders?
   En alle particuliere eigenaren zitten op de begane grond en daar is geen vlonder?

   Waarom is die vlonder noodzakelijk? Wat is er met het beton onder die vlonder (aannemende dat er een solide constructie onder die vlonder is)?
   En hoe duur kan een vlonder zijn? Geen idee hoeveel eigenaren er in je VvE zitten, maar aannemende dat het er een minstens een stuk of 10 zijn dan wordt het een bijzonder dure vlonder.