Reageer op: Geld lenen uit reservefonds?

#72816
louisk100
Deelnemer

  De netbeheerder hoeft voorlopig niets te doen, de huidige aansluiting volstaat voor de toekomstige elektrische oplaadbehoefte tussen nu en 5 jaar. Over een jaar of 6 kijken we verder hoe het er dan voor staat. Er zullen dynamische oplaadpunten komen, dus stroom fluctueert naargelang de oplaadvraag en het stroomaanbod.
  We willen liever niet wachten op goedkeuring en inwerkingtreding van de wet notificatieregeling:
  “Om realisatie van laadpunten in VvE’s te stimuleren is het wetsvoorstel notificatieregeling ingediend. De notificatieregeling bepaalt dat als een appartementseigenaar een oplaadpunt in een gemeenschappelijke ruimte wil plaatsen, hij het VvE-bestuur hiervan in kennis moet stellen (de notificatie). Het voorstel moet helpen om eenvoudiger meer laadpunten binnen een VvE te realiseren.”
  zie link: https://vveladen.nl/veelgestelde-vragen/

  Dan hebben wij toch liever hier van te voren al goed over nagedacht, advies ingewonnen en een veilige oplaad infrastructuur gerealiseerd.
  Elektrische auto’s met accu’s of hybride auto’s kunnen we nu ook niet in de VvE garage verbieden. Hybride auto’s schijnen de grootste kans te hebben op ontbranding, heeft onderzoek aangetoond, ook zonder dat ze aan het opladen zijn.