Reageer op: Pas op voor "deskundigen" !

#969
Bob
Deelnemer

  Beste redactie van NederlandVvE,
  Allereerst mijn dank voor de reactie. De feedback-knop heb ik nu gezien en in het voorkomende geval zal ik die (eveneens) gebruiken.
  De reden voor deze topic ligt “verscholen” in de uitgebreide discussie die ik startte op deze site onder het kopje “Reikwijdte Modelreglement artikel 38 leden 7 en 8”. Kortheidshalve ben ik zo vrij te verwijzen naar betreffende thread. Daarnaast wijs ik op de secundair door mij aangebrachte nuancering en redengeving in mijn tweede post van 11.12 uur hierboven.
  Mogelijk dat de redactie van NederlandVvE haar licht kan laten schijnen over de “liftcasus” in de topic over MR 1992 artikel 38 lid 8 in het bijzonder.
  Het verbaast me voorts niets dat jullie zoveel vragen ontvingen vorig jaar. Zoals ik hierboven al schreef leven er heel erg veel vragen en is er ontzettend veel mis in VvE-land. Mijn vraag kende (natuurlijk) geen eenvoudig antwoord, en ik begrijp dat jullie het (vragen)water aan de lippen stond.
  Met het andere “missertje” bedoel ik de nuancering die ik in het verhaal “reikwijdte” aanbracht betreffende uw informatie: https://www.nederlandvve.nl/vve-informatie/stemmenmeerderheid-energiebesparing-vve/
  Kortheidshalve wil ik graag verwijzen naar bladzijde 4 in de thread reikwijdte en mijn onderonsje met Carla.
  Rest mij slechts om tot slot te melden dat ik jullie site van uitstekende kwaliteit acht en dat ik NederlandVvE NIET graag zou missen.
  Met vriendelijke groet,
  Bob.