Reageer op: Geen inzage meer in TWINQ

#8309
Helene
Deelnemer

  Hoi William,
  Inmiddels heb ik contact gehad met de beheerder over de inzage en de complicatie in Twinq. Volgens hem is hij hier al dagen mee bezig en heeft hierover contact op directieniveau binnen Twinq. Deze geven aan dat de inzage is beperkt en niet alles meer is in te zien voor de leden in verband met de AVG, waar zij zich aan te houden hebben.
  Ik kom nu niet verder dan het tabblad “werkelijk t.o.v. de begroting” en als ik dan op de hyperlink klik wordt ik teruggeleid naar de hoofdpagina.
  Ik heb gewezen op het contract waarin staat dat er volledige inzage is in de financiële administratie via Twinq. Hij leek oprecht bezorgd en vindt het ook vervelend dat hij dit nu niet na kan komen. Zelfs de kascommissie liep tegen deze beperkingen op.
  Ik heb ook aangegeven dat ik van een andere SKW gecertificeerde beheerder (jij dus),  die gebruik maakt van Twinq, heb begrepen dat dit probleem bij hen niet speelt. Hij zou graag in contact komen met deze beheerder.
  Er is nu afgesproken dat hij er alles aan zal doen dat ik uiterlijk vrijdag inzage heb en anders de facturen waar ik om gevraagd heb met toestemming van het bestuur naar mij te sturen. Op  mijn opmerking dat hij hiervoor geen toestemming hoeft te vragen aan het bestuur, nuanceerde hij dit dat hij het bestuur dit ging mededelen.
  Uit eerdere berichtgeving van jou begreep ik dat leden via Twinq volledige inzage hebben, ook de debiteurenlijst. Is dat nog steeds of is dit beperkt in verband met de AVG? Wat is er nog meer in de inzage veranderd/beperkt in verband met de AVG?
  Alvast hartelijk dank voor je reactie,