Appartement en Eigenaar

Appartement & Eigenaar is een website die zich specifiek richt op Verenigingen van Eigenaren (VvE), leden van VvE’s en beheerders en bestuurders van VvE’s.

VvE Website Appartement & Eigenaar

Op deze website worden artikelen gepubliceerd van professionals die diensten of producten leveren aan VvE’s. Daaronder bijvoorbeeld advocaten die vertellen over recente VvE-rechtspraak, of leveranciers van producten. Veelal worden in de artikelen van Appartement en Eigenaar diensten of producten aangeprezen, zogenaamde advertorials. Daarnaast wordt op de website nieuws gedeeld voor en over VvE’s. De artikelen op de website zijn ingedeeld in de categorieën ‘Financieel’, ‘Juridisch’, ‘Technisch’ en ‘Beheerders’.

Verder is er op de website van Appartement en Eigenaar een bedrijvengids te vinden. Daarin kunnen ondernemingen die diensten of producten leveren aan VvE’s zich presenteren. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen en kent de website de rubriek ‘Vraag en antwoord’.

Bezoekersaantallen Appartement & Eigenaar

De website behoort samen met Nederlandvve.nl en VvE Centraal tot de grootste drie websites voor en over VvE’s. Daarna volgen relatief kleinere websites zoals VvE-structuur.nl en VvE-forum.nl. Het is echter onbekend hoeveel maandelijkse bezoekers de website van A&E precies heeft. Benchmark tools zoals Alexa Page Rank en SimilarWeb melden dat er onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om daarover schattingen te geven.

VvE magazine en trainingsprogramma

Net zoals Stichting VvE Belang geeft Appartement en Eigenaar een magazine uit. Dat verschijnt vier keer per jaar en wordt vooral verspreid onder bestuurders van VvE’s en VvE-beheerders. De website en het magazine van A&E vallen onder het bedrijf Wonen Media B.V. dat ook de website wonen.nl exploiteert. Voorheen werden de website en het magazine geëxploiteerd door Pressofoon B.V.

Samen met VvE-website VvE Centraal heeft Wonen Media B.V. ook een trainingsprogramma voor VvE-beheerders en bestuurders ontwikkeld: VvEkennispeil.nl. Daarover meer informatie in de rubriek VvE Opleidingen.

Abonnement op magazine A&E

Bestuursleden van VvE’s kunnen gratis een abonnement nemen op het magazine van A&E. Niet-bestuurders betalen EUR 15,- per zes edities.